Prima pagină » Cultural » Ce diferență de vârstă este între Octavia Geamănu și soțul ei. Celebra prezentatoare de știri a fost criticată pe rețelele de socializare

Ce diferență de vârstă este între Octavia Geamănu și soțul ei. Celebra prezentatoare de știri a fost criticată pe rețelele de socializare

26 iun. 2023, 10:50,
BZI.ro, în Cultural

Puțini sunt cei care știu ce diferență de vârstă este între Octavia Geamănu și soțul ei. Cei doi au un mariaj fericit și un băiețel superb de care sunt tare mândri. Octavia Geamănu este căsătorită cu artistul Marian Ionescu, însă relația lor a fost de la început una controversată, cu multe certuri și împăcări. Celebra prezentatoare de știri a fost criticată pe rețelele de socializare.

Ce diferență de vârstă este între Octavia Geamănu și soțul ei

Octavia Geamănu și Marian Ionescu formează un cuplu de mulți ani. Cei doi au fost criticați de cei din jur având în vedere diferența de aproape 18 ani dintre ei. Cu toate acestea, știrista și soțul ei au demonstrat tuturor cât de mult se iubesc și formează o familie frumoasă.

Marian Ionescu are doar cuvinte de laudă când vine vorba de soția sa. Artistul a oferit recent câteva detalii despre femeia care i-a cucerit inima și i-a dăruit un băiețel superb, pe Andrei.

,,Îmi place că nu s-a schimbat, nu a devenit altă fată după ce s-a măritat, şi-a păstrat  forma de respect şi distanţa cuvenită ca să putem merge înainte.”, a declarat artistul.

Motivul pentru care știrista și soțul ei au dormitoare separate

Octavia Geamănu i-a surprins pe mulți când a declarat în urmă cu ceva timp că nu doarme împreună cu soțul ei și au decis să aibă dormitoare separate. Știrista a explicat de ce a recurs la acest gest de neînțeles pentru mulți.

,,Am înțeles că am deranjat multă lume cu felul în care trăiesc și aș vrea să explic pentru cei care au înțeles altfel decât mi-aș fi dorit să se înțeleagă. (…) Nu e ușor să păstrezi o relație vie, să fii îndrăgostit și după un deceniu, ori două, ori trei de omul lângă care îți petreci viața, însă eu am crescut cu convingerea că o fi greu, dar nu imposibil. Dacă ai suficient spațiu în casă, nu e păcat să nu te bucuri de intimitate fără să fugi de partener? Să îi respecți nevoile, poate tabieturile, fără că acestea să te afecteze în vreun fel? (…)

Dintotdeauna am dormit separat. Eu am dormit singură de când mă știu. Nici măcar cu Andrei nu am dormit. Fiecare cu camera lui. Eu țin foarte mult la spațiul meu, la libertatea mea. Somnul este sfânt pentru mine. Plus că, în ultimele luni, eu nu mai dorm cum trebuie. Dorm haotic, mă trezesc pe la 3.00 dimineața, pe la 4.00 fac pilates. Chiar nu vreau să se chinuie cineva lângă mine că nu pot eu să dorm.”, a precizat știrista.

Când vine vorba de treburile casnice, Octavia Geamănu recunoaște că are parte de ajutor în bucătărie. Prezentatoarea nu gătește prea des, însă se ocupă de curățenia casei.

„Nu gătesc, avem pe cineva care vine și ne gătește sau comandăm cel mai des. Nu îmi place să gătesc deloc și nu are rost. Partea bună în toată povestea asta cu gătitul este că soțul meu m-a educat în direcția asta. La început, am avut și eu diverse tentative, am ars oale și mi-a zis: Iubirea mea, arăți prea bine ca să gătești! Deci «bucătăria nu e pentru tine». Și la mine în bucătărie miroase a bețișoare parfumate. Îmi place totuși să fac prăjituri, foarte des fac prăjituri, îmi place la nebunie. Mă pricep să fac orice rețetă, fac de drag și de plăcere deserturi, dar le dau prin cartier vecinilor, îi invit la noi. Nu le mănânc, doar îmi place să le fac.”, a mărturisit vedeta tv.

Octavia Geamănu și Marian Ionescu au avut parte de multe momente grele în mariaj, dar au reușit de fiecare dată să își salveze relația. Cei doi au împreună un băiat de care sunt tare mândri.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

BZI - Editia Digitală
16 iulie 2024
16 iulie 2024