Prima pagină » WoW! » Sanatate si frumusete » Ce dietă ține Mirela Vaida ca să fie slabă. Secretele vedetei, dezvăluite

Ce dietă ține Mirela Vaida ca să fie slabă. Secretele vedetei, dezvăluite

15 iun. 2021, 14:02,
BZI.ro, în WoW!

O vedem la TV aproape în fiecare zi. Are o siluetă frumoasă, care îi permite să abordeze diverse stiluri vestimentare. Totodată, a născut de trei ori şi a trecut de pragul vârstei de 35 de ani. Probabil, vă întrebaţi ce dieta tine Mirela Vaida ca să fie mereu slabă?

Internetul este plin de informaţii. Dacă vrei să slăbeşti, găseşti o mulţime de diete şi de regimuri hipocalorice. Dieta daneză, spre exemplu, îţi promite că dai jos 9 kilograme în numai 13 zile. Apare, bineînţeles, riscul efectului yo-yo, adică să reiei obiceiurile alimentare nocive şi să te îngraşi înapoi. Cum se face că, totuşi, Mirela Vaida se menţine în formă?

Dieta cu care Mirela Vaida are o siluetă frumoasă

Prin dieta se înţelege introducerea în programul săptămânal a câtorva exerciţii fizice şi ajustarea sau corectarea intensă a regimului alimentar. Când treci de 30 de ani, cu atât mai mult trebuie să fii mai atent la stilul de viaţă, întrucât metabolismul începe să devină mai leneş şi nu mai arzi caloriile şi grăsimile ca la 20 de ani. Ce face prezentatoarea de la Acces Direct, ca să arate mereu bine? Uite secretele Mirelei Vaida pentru a se menţine mereu la o greutate ideală:

  • nu mânca nimic după ora 19;
  • bea ceaiuri multe seara;
  • dacă îţi este foarte foame după ora 18, mănâncă o bucăţică de brânză sau un iaurt.

„După naștere nu am ținut nicio dietă, la mine nu funcționează dietele. Acum am simțit nevoia să mănânc multe fructe și chiar dulce, am mâncat multă ciocolată. Însă, vă spun drept că nu mai mănânc seara și se vede foarte foarte tare. Dacă nu mai mâncați seară după 7, din experiență vă spun că se vede, mamelor sau fetelor. Beți ceaiuri seara, beți un pahar de vin roșu, dar un pahar nu mai mult. Dacă vă e foame mâncați ceva light, un iaurt, o brânzică, sau beți un ceai.

Ceva foarte mic să vă ia foamea. În rest, să încercați să vă abțineți, pentru că dacă nu veți mai mânca câteva zile seara, nu o să vă mai ceară nici corpul. Mâncați mai mult dimineața, în prima parte a zilei. În rest, eu nu țin diete, simt nevoia să mănânc din toate, și carbohidrați și proteine, și mai bune și mai rele, că așa sunt zilele mele. Și nu vreau să mă privez în momentul ăsta de nimic din punct de vedere culinar”, a explicat vedeta Antena 1.

Ce spune Mirela Vaida despre poftele ei

„Sincer vă spun că mănânc de toate. Eu gătesc pâine în casă, pe care o rup cu mâna şi o mănânc aburindă, mănânc paste, carne, brânză, legume, fructe. Nu mănânc dulciuri pentru că nu simt nevoia, nu că îmi impun, atât încerc, să nu mănânc seara. Sigur, când ai culcat copiii şi stai şi tu cu soțul la un pahar de vin, parcă îți vine să mănânci ceva. Ăla e momentul greu, să nu mănânci la 11 noaptea ce îți vine în cap. Dar, în rest, nu mă opresc de la nimic. Din păcate, nu am timp să fac sport, dar ritmul meu, mereu în priză, mă ține aşa fără să îmi dau seama. Un pic de mo-derație, cam ăsta cred că este secretul, pentru că nici eu nu mai am 18 ani, am 38, aia e.”

Dieta cu care a slăbit Oana Roman

Despre Oana Roman ştim cu toţii că se chinuie de mulţi ani să slăbească. Într-un final a reuşit să dea jos 10 kilograme. În ciuda numelui său, multe persoane, inclusiv din showbiz, au făcut glume pe seama greutăţii sale corporale. A încercat în nenumărate rânduri să slăbească, şi până la urmă a reuşit.

„Dragii mei, zilele acestea am primit foarte multe mesaje din partea voastră, toate cu aceeaşi întrebare: Cum ai slăbit? Ei bine, eu v-am tot explicat de-a lungul acestor luni cum am reuşit să slăbesc. Unii dintre voi sunteţi uşor sceptici în legătură cu acest subiect şi mă tot întrebaţi în continuare cum am slăbit.

Nu mi-am făcut operaţie de micşorare a stomacului pentru că eu nu am voie să mă ating de zona aceea deoarece am o operaţie foarte complicată la nivelul abdomenului şi nu am voie să fac aşa ceva. Am reuşit să slăbesc cu două lucruri: ţin un fel de dietă pe care mi-am inventat-o singură în sensul în care mănânc din toate, dar foarte puţin.

Practic, mănânc un fruct sau o jumătate de covrig dimineața, la prânz mănânc o ciorbă, o supă sau o friptură şi seara, în general, nu prea mai mănânc nimic. În acelaşi timp, fac proceduri de remodelare corporală”, a scris Oana Roman pe contul său de Instagram.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *