Prima pagină » Cancan ultimă oră » Ce dietă ține Andreea Berecleanu. Vedeta a mărturisit cum reușește să se mențină într-o formă de zile mari la 47 de ani

Ce dietă ține Andreea Berecleanu. Vedeta a mărturisit cum reușește să se mențină într-o formă de zile mari la 47 de ani

16 iun. 2022, 21:02,
în Cancan ultimă oră

Andreea Berecleanu este una dintre cele mai apreciate prezentatoare de știri din România. În vârstă de 47 de ani, vedeta are o siluetă de invidiat, iar multe femei sunt curioase să afle care este secretul. Andreea Berecleanu a dezvăluit ce dietă ține și ce stil de viață are pentru a se menține în formă.

Andreea Berecleanu surprinde cu fiecare apariție și nu este un secret pentru nimeni că are mare grijă la stilul de viață. Prezentatoarea TV reușește să aibă o siluetă de invidiat și arată la fel ca la începutul carierei sale în televiziune. Vedeta a dezvăluit câteva secrete utile pentru persoanele care vor să scape de kilogramele în plus.

Ce dietă ține Andreea Berecleanu când se îngrașă 3-4 kilograme

Pe lângă o carieră de succes, vedeta se mândrește cu o siluetă de invidiat. Mulți s-au întrebat cum reușește să se mențină în formă, iar acum Andreea Berecleanu a dezvăluit care este secretul.

Andreea Berecleanu a mărturisit că atunci când se îngrașă mai mult de 4 kilograme, încearcă să nu mai mănânce seara.

„Atunci când împlinesc un număr de kilograme, adică mai mult de 3-4 kilograme, intru într-un fel de alarmă și încerc să nu mai mănânc seara sau să nu mai mănânc dulciuri și carbohidrați. Dar în rest nu țin dietă pentru că îmi place mâncarea, încerc să fiu selectivă, bineînțeles, pentru că, după 40 de ani, trebuie să avem mai multă grijă, dar în general mănânc de toate„, a spus vedeta pentru ciao.ro.

La ce alimente a renunțat Andreea Berecleanu

Andreea Berecleanu a mărturisit că a renunțat la dulciuri, iar în schimb mănâncă multe supe și ciorbe. Seara, vedeta a spus că după ora 17.00, nu mai mănâncă nimic.

„Am renunțat la dulciuri și mănânc multe supe și ciorbe. La prânz prefer o salată și un pește, iar seara, ciorbă. Ultima mea masă este la ora 17.00. Dacă mi se face foame, mănânc iaurt cu semințe. Fac înot, iar medicul mi-a dat voie să alerg zece minute lejer, pe bandă”, a mai spus vedeta în urmă cu ceva timp.

Alătură-te pe WHATSAPP canalului BZI, pentru a fi la curent cu cele mai noi știri

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

`
`
BZI - Editia Digitală - pdf
18 octombrie 2024
18 octombrie 2024