Prima pagină » Cancan » Ce dietă de slăbit a folosit Feli ca să scape de 30 de kilograme
Ce dietă de slăbit a folosit Feli ca să scape de 30 de kilograme

Ce dietă de slăbit a folosit Feli ca să scape de 30 de kilograme

05 mai 2021, 10:01,
BZI.ro, în Cancan

De Feli Donose am auzit cu toţii. Este o cântăreaţă de succes din România, care s-a lansat în adolescenţă şi care a colaborat cu nume importante din lumea artistică. Originară din Alba-Iulia, artistă a avut un spectaculos parcurs în carieră. Foarte importantă pentru ea a fost participarea, în 2021, la emisiunea „Vocea României”. Datorită timbrului său special, a început să se facă remarcată. Feli este însă renumită şi pentru că a ţinut o dietă de slăbit cu care a dat jos nu mai puţin de 30 de kilograme. Cum a reuşit, aflaţi din acest material.

Feli Donose are 34 de ani şi este o cântăreaţă bine cotată de la noi din ţară. A ajuns la inimile fanilor cu melodii precum „Banii n-aduc fericirea” sau „Două inimi”. După s-a lansat, a început să pună accent şi pe imaginea sa. Înainte era o roşcată cu forme rubensiene. Acum însă are o talie de viespe. Ce dietă de slăbit a urmat Feli pentru a da jos kilogramele în plus?

Dietă de slăbit recomandată de Feli

În 2017, Feli Donose a slăbit nu mai puţin de 30 de kilograme. Ţinuse şi înainte diverse diete, inclusiv regimuri alimentare draconice, dar fără nici un rezultat. Fanii au observat instant o schimbare majoră la silueta ei. Abia însă după 6 luni, artista a vorbit despre acest subiect. De fapt, își micşorase stomacul.

„Am decis să fac pasul acesta, nu îmi pare rău, dar nu vreau să credeți că este cea mai bună soluție, nu e deloc ușor. Am încercat toate dietele posibile, pe grupa sanguină, disociate, cele cu zeamă de varză, inclusiv înfometare timp de 20 de zile sub motivul delox. Am slăbit 30 de kilograme și mă bucur că acest lucru nu a avut mare impact asupra pielii, dar mă duc la masaj, fac tratamente pentru piele, fac sport, în sfârșit mă pun pe picioare.

Eu abia acum am înțeles ce înseamnă să ai grijă de tine și să te pui pe primul loc, trebuie să fie un echilibru în viață. Nu îmi pare rău că am luat această decizie, mi-a schimbat viața, era fix ce aveam eu nevoie și asta mă împinge să am și mai multă grijă de sănătatea mea”, a scris Feli Donose, pe rețeaua de socializare, în 2017.

Cum reuşeşte Feli să se menţină la greutatea dorită

Feli le sfătuieşte pe femei să nu apeleze la diete extrem de restrictive, cum este inclusiv dieta daneză. De ce? Pentru că, la finalul ei, poate apărea efectul yo-yo. Ideal este să ceară sfatul unui specialist şi să se documenteze foarte bine înainte de a începe efectiv dieta.

Ca să se menţină la greutatea dorită, Feli şi-a schimbat foarte mult stilul de viaţă. Are ritualuri alimentare de la care nu se abate şi consumă alimente cât mai sănătoase. Mai mult, a apelat la ajutorul lui Mircea Brânzei, proprietarul unui centru de slăbit. Acesta i-a recomandat o dietă personalizată.

„La prânz, Feli preferă pieptul de pui la grătar cu broccoli sau sparanghel”, a spus Mircea Brânzei, pentru click.ro.

Broccoli și sparanghelul, printre altele, sunt eficiente pentru a ține sub control indicele glicemic. În plus, Feli face şi exerciţii fizice. Acestea îi tonifiază musculatura şi ajută la arderea caloriilor. Exerciţiile fizice i-au fost de mare folos mai ales după ce, în 2018, a născut.

Iată cum arăta Feli la „Vocea României”:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *