Prima pagină » Cancan ultimă oră » Ce declarații a făcut Andreea Marin despre relația cu Adrian Brâncoveanu: „Fiecare a renunțat la ceva”

Ce declarații a făcut Andreea Marin despre relația cu Adrian Brâncoveanu: „Fiecare a renunțat la ceva”

15 iul. 2022, 20:58,
BZI.ro, în Cancan ultimă oră

Andreea își apreciază mult partenerul de viață, considerând că are toate calitățile necesare pe care ea le caută pentru o relație de lungă durată.

Ce a făcut ca relația Andreei Marin să funcționezeFosta soție a lui Ștefan Bănică Jr. se declară mulțumită de povestea de iubire pe care o trăiește alături de Adrian Brâncoveanu. Ca în fiecare relație longevivă, și cei doi au făcut compromisuri de-a lungul timpului. Cu toate acestea, faptul că au lucruri în comun și că se respectă unul pe celălalt, este ceea ce i-a ținut împreună de 5 ani.

„Omenia. Dăruirea. Bunul-simț. Valorile comune. Fiecare a renunțat la ceva, dar credem că e mai important ce am câștigat fiind împreună, altfel nu ar fi meritat”, a povestit Andreea Marin.

Andreea declară că vârsta dintre cei doi nu a fost niciodată o problemă

Andreea și Adrian trăiesc o viață liniștită, pentru că nu se ghidează în funcție de ceea ce crede lumea. Deși frumoasa vedetă este cu 10 ani mai mare, Andreea declară că vârsta dintre cei doi nu a fost niciodată o problemă.

„Nu simțim diferența de vârstă, nu ne-a incomodat niciodată și nu suntem oamenii care să trăiască încercând să fie pe placul altora. Trăim cum considerăm noi că e bine și cum simțim, cu respect față de cei din jur”, a declarat vedeta.

Cum sărbătoresc Andreea Marin și Adrian Brâncoveanu aniversarea relației lor

În urmă cu câțiva ani, cei doi au avut prima vacanță de cuplu în Italia. De atunci, vedeta TV și partenerul ei de viață, au rămas îndrăgostiți de această țară. Este deja o tradiție pentru cei doi să plece peste hotare atunci când se mai împlinește un de relație. Andreea și Adrian au multe pasiuni comune, printre care și călătoriile. Când au timp, cei doi îndrăgostiți fug în escapade romantice, în diverse colțuri ale lumii.

„5 ani au de toate. Cu iubire, cu momente de neuitat, cu greutăți depășite. Să ne dea Dumnezeu sănătate să le ducem pe toate mai departe, cu dragoste!”, a povestit Andreea.

Pe lângă călătorii, pasiunea pentru designul de interior, animalele, și menținerea unei vieți sănătoase, sunt alte hobby-uri pe care bruneta le împărtășește cu partenerul ei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *