Prima pagină » Actualitate » Ce decizii ia PSD în privința Sorinei Pintea și a lui Liviu Pop
Ce decizii ia PSD în privința Sorinei Pintea și a lui Liviu Pop

Ce decizii ia PSD în privința Sorinei Pintea și a lui Liviu Pop

02 mart. 2020, 16:30,
BZI.ro, în Actualitate

Marcel Cioalcu, lider interimar al PSD, a convocat, marți, o ședință informală cu toți președinții de organizații județene „pe situația Sorinei Pintea”. „Cât timp eu o să conduc partidul, nu o să duc partidul către cazuri personale”, a adăugat Ciolacu.

„Am luat act de propunerea dl. Zetea. Nu e un lucru de ascuns că voi avea o ședintă informală cu toți președinți de organizații județene . Vom discuta tot contextul privind situația Sorinei Pintea. Cât timp eu o să conduc partidul, nu o să duc partidul către cazuri personale”, a precizat Marcel Cioalcu.

Președintele Consiliului Județean Maramureș și Presedintele PSD Maramureș, Gabriel Zetea, a cerut suspendarea din partid a fostului ministru al Sănătății, Sorina Pintea, și a senatorului Liviu Pop. Social-democratul a anunțat și că va demara o ancheta a Corpului de Control al Consiliului Judetean la Serviciul de achizitii publice a spitalului din Baia Mare. „Modificarea Statutului PSD pentru implementarea imediata a unui set de masuri pentru ca actele de corupție să fie pedepsite aspru din punct de vedere politic”, a mai spus Zetea că va cere conducerii PSD.

Tribunalul Bucureşti a decis, sâmbătă, arestarea preventivă pentru 30 de zile a fostului ministru al Sănătăţii, Sorina Pintea. Decizia nu este definitivă. Ea este acuzată că a luat de mită sumele de 10.000 de euro şi 120.000 lei, bani ce reprezintă un procent de 7% din valoarea unui contract.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *