Prima pagină » Cancan » Ce decizie au luat Jador și Oana Ciocan cu privire la nuntă! Motivul pentru care încă nu au planificat nimic

Ce decizie au luat Jador și Oana Ciocan cu privire la nuntă! Motivul pentru care încă nu au planificat nimic

17 apr. 2024, 11:19,
în Cancan

Jador și Oana Ciocan au anunțat că vor face nuntă, au stabilit chiar și cine le vor fi nași, numai că lucrurile se lasă așteptate. Și aceasta deoarece manelistul susține că este foarte prins cu proiectele artistice și nu are timp să planifice tot ce ține de căsătorie. Cu toate acestea, Jador și Oana Ciocan sunt deciși să facă pasul cel mare, ba chiar vor și să devină părinți cât mai repede.

Jador și-a găsit jumătatea și radiază de fericire de când formează un cuplu cu Oana Ciocan. Manelistul este îndrăgostit până peste cap, iar acesta deja a cerut-o de soție pe frumoasa lui iubită. Cu toate acestea, cei doi încă nu au definitivat un calendar al evenimentului.

Ce decizie au luat Jador și Oana Ciocan cu privire la nuntă

Recent, Jador a dezvăluit motivul pentru care el și logodnica lui, Oana Ciocan, nu reușesc să planifice nunta. Cei doi amorezi își doresc să se căsătorească pe cât de repede posibil, asta pentru că sunt pe cât se poate de nerăbdători să devină oficial soț și soție, dar există câteva lucruri, care din păcate, îi împiedică pe cei doi să-și îndeplinească visul atât de rapid.

Se pare că motivul pentru care Jador și Oana nu s-au ocupat până acum de planificarea fericitului eveniment este chiar timpul, căci proiectele nu-i permit încă manelistului să se ocupe de organizarea nunții.

„Trebuie, dar îți trebuie un pic de timp liber și eu nu prea am. Trebuie să te duci să faci analize, apoi să mergi la Primărie, trebuie să îl prind și pe Moro și pe soția lui, care are un business la Iași, are doi copii”, a precizat Jador.

Jador și Oana Ciocan își doresc să aibă copii

Nu de puține ori, Jador și Oana Ciocan au spus că își doresc să devină părinți, ba chiar lucrează la acest aspect, după cum a declarat manelistul. Întrebat dacă și-ar dori o fetiță sau un băiețel, artistul a oferit răspunsul fără a sta prea mult pe gânduri, spunând că ar vrea să fie tată de fată.

„Vreau să fac un copil și lucrăm la asta. Ce o fi, dar fată aș vrea ca să mă iubească. Dacă e băiat trebuie să fiu dur cu el. Sunt un om dur, dar cu oamenii cu care lucrez sunt dur. De ce? Pentru că oamenilor nu le place să muncească și atunci trebuie să fii dur.

Tata e dur, a fost foarte dur cu mine, mi-a prins foarte bine și o să decid ca și eu cu băiatul meu să fiu la fel ca să îl pregătesc să fie bărbat în viață, să știe să aibă grijă de soția lui, să o iubească, să aibă grijă de toți oamenii din jurul lui, să aibă grijă la oamenii din jurul lui, la prieteni mai ales”, a mai spus Jador.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *