Prima pagină » Actualitate » Ce decizie a luat soțul make-up artistei Ancăi Molnar, la doar câteva zile de la înmormântare.”Un vis împlinit”

Ce decizie a luat soțul make-up artistei Ancăi Molnar, la doar câteva zile de la înmormântare.”Un vis împlinit”

19 iun. 2024, 12:42,
BZI.ro, în Actualitate

Soțul make-up artistei Ancăi Molnar, dorește ca memoria acesteia să nu fie uitată. Soțul Ancăi Molnar a făcut un gest emoționant în onoarea ei, la scurt timp după înmormântare.

Anca Molnar a murit la vârsta de doar 35 de ani, după o luptă grea cu o formă severă de cancer. Din păcate, boala a învins, iar talentata make-up artistă a lăsat în urmă multe persoane profund îndurerate. Claudiu Molnar este devastat de durere și îi este greu să vorbească despre soția sa ca despre o persoană care nu mai este printre noi.

În ciuda tuturor, într-un interval foarte scurt de zile, Claudiu Molnar a surprins pe toată lumea. El nu dorește ca partenera sa de viață să fie uitată, și de aceea menține amintirea ei vie.

Ce decizie a luat soțul make-up artistei Ancăi Molnar

Anca Molnar, în vârstă de 35 de ani, avea multe visuri când a pierdut lupta cu cancerul. Era o make-up artistă cu o carieră de succes, având numeroase cliente care o apreciau pentru talentul ei, și o familie iubitoare. Toate acestea sunt acum doar amintiri, dar soțul ei dorea mai mult. Acesta este motivul pentru care Claudiu Molnar a decis să facă un gest emoționant în memoria soției sale.

Cu exactitate, Claudiu Molnar a anunțat că clinica fondată de Anca Molnar va continua să funcționeze și după dispariția ei. Soțul make-up artistei dorește să perpetueze memoria ei și să continue acest vis nobil. A depus eforturi considerabile pentru a-și construi reputația în această industrie, iar rezultatele nu au întârziat să apară.

Regretabil, nu a avut parte de toate succesele profesionale ale sale, deoarece a murit prematur.

„Serviciile clinicii vă stau la dispoziție.. Un vis împlinit pe care Claudiu Molnar îl va duce mai departe ..Așadar va așteptăm cu mare drag.”, a fost mesajul transmis de Alina Radi prin intermediul rețelelor sale de socializare.

Ce l-a rugat Anca Molnar pe soțul ei, Claudiu, înainte să moară

Bărbatul a făcut publică ultima conversație pe care a avut-o pe WhatsApp cu soția sa. Anca Molnar i-a transmis din spital că îl iubește și l-a rugat să fie puternic pentru ea. Claudiu Molnar a declarat că nu se va lăsa doborât, însă partenera sa de viață nu a mai răspuns.

“Te iubesc enorm. Tu ești puterea mea. Te rog să mai reziști puțin…mâine sunt ca nouă”, i-a scris Anca Molnar soțului ei, încercând să-l asigure că totul va fi bine.

“Te iubesc. Rezist oricât e nevoie”, este mesajul pe care acesta i l-a trimis make-up artistei, fiind și ultimul, înainte de vestea cumplită a decesului, potrivit fanatik.ro.

Soțul make-up artistei Ancăi Molnar i-a anunțat recent pe clienții fostei sale soții că afacerea pe care aceasta a dezvoltat-o va merge mai departe.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *