Prima pagină » Cancan » Ce decizie a luat Anamaria Ferentz după doi ani de relație cu americanul Douglas. „A venit din experiențele proprii”

Ce decizie a luat Anamaria Ferentz după doi ani de relație cu americanul Douglas. „A venit din experiențele proprii”

15 nov. 2023, 14:48,
în Cancan

Anamaria Ferentz a luat o decizie surprinzătoare după doi ani de relație cu americanul Douglas. Vedeta s-a stabilit la ferma partenerului său, unde locuiesc și cei șapte copii ai acestuia. Recent, cântăreața a dezvăluit detalii despre relația lor, precum și despre evoluția carierei sale muzicale.

La împlinirea a 10 ani de când a plecat din România, Anamaria Ferentz a lansat pe data de 14 noiembrie single-ul mult așteptat de Crăciun, intitulat „Christmas is near” („Crăciunul e aproape”).

Ce decizie a luat Anamaria Ferentz după doi ani de relație cu americanul Douglas

Fanii artistei pot anticipa o poveste frumoasă, cu versuri autentice despre o dragoste specială în această perioadă festivă.

Videoclipul este înregistrat într-un apartament de lux din Los Angeles, în condiții de temperatură ridicată și promite să captureze esența cântecului, prezentând o călătorie magică alături de Supai, câinele iubit al artistei. Piesa poate fi ascultată pe Spotify, iar videoclipul va fi lansat pe data de 24 noiembrie.

Cu următorul ei single, „Christmas is near”, Anamaria Ferentz își propune să aducă bucurie și dragoste în inimile fanilor săi din întreaga lume.

„Crăciunul pentru mine e cea mai frumoasă sărbătoare! Îmi plac mult de tot luminițele, în general. Totul împodobit, casa împodobită, cadouri.

Inspirația acestei piese a venit de la faptul că au fost atâția ani când de sărbători nu am avut pe cineva alături și sunt sigură că sunt atât de mulți oameni care sunt singuri de sărbători, dintr-un motiv sau altul, și îți dorești și te gândești sau speri că până în decembrie să cunoști pe cineva și să petreci sărbătorile de iarnă într-o companie plăcută.

Melodia a venit din experiențele proprii. Chiar dacă au fost unele Crăciunuri în care am petrecut singură mereu am găsit o modalitate de a sărbători într-un fel special, alături de prieteni și de familie”, mărturisește Anamaria Ferentz”.

Anamaria Ferentz, fericită după doi ani de relație cu iubitul american

De mai bine de 2 ani, Anamaria Ferentz trăiește o frumoasă poveste de dragoste alături de un bărbat pe care l-a cunoscut în Statele Unite ale Americii. Artista are mare noroc, pentru că Douglas, iubitul ei, o susține necondiționat în cariera sa.

Omul de afaceri este alături de Anamaria Ferentz de mai bine de doi ani și în tot acest timp i-a demonstrat cât de mult o iubește. Artista are parte de un bărbat așa cum a visat dintotdeauna și crede că el este sufletul ei pereche.

„Relația mea cu iubitul meu merge foarte bine. Suntem de 2 ani și câteva luni împreună și mă susține în tot ce fac, ceea ce este cel mai important, că suntem o echipă și ne susținem reciproc”, a declarat Anamaria Ferentz pentru Click!

La doi ani de relație cu americanul Douglas, Anamaria Ferentz a lansat pe data de 14 noiembrie un nou single.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *