Prima pagină » National » Ce decizia a luat Curtea de Apel din Constanța cu privire la cazul Loredanei, adolescenta care şi-a omorât cu sânge rece cea mai bună prietenă
Ce decizia a luat Curtea de Apel din Constanța cu privire la cazul Loredanei, adolescenta care şi-a omorât cu sânge rece cea mai bună prietenă

Ce decizia a luat Curtea de Apel din Constanța cu privire la cazul Loredanei, adolescenta care şi-a omorât cu sânge rece cea mai bună prietenă

04 iul. 2024, 21:00,
BZI.ro, în National

Ce decizia a luat Curtea de Apel din Constanța cu privire la cazul Loredanei Atănăsoaie, adolescenta care şi-a omorât cu sânge rece cea mai bună prietenă şi i-a abandonat cadavrul într-un parc din Mangalia. Pedeapsa tinerei a fost mărită. Câți ani urmează să stea în spatele gratiilor.

În luna august a anului 2023, Loredana Atănăsoaie a făcut mărturisiri șocante în fața anchetatorilor! Tânăra care și-a ucis cu sânge rece cea mai bună prietenă, pe Alina, și-a descris fapta și a descris, pas cu pas, momentul crimei. Potrivit spuselor ei, timp de 30 de minute a privit-o colega ei de cameră cum suferă și a împiedicat-o să strige după ajutor.

Curtea de Apel i-a mărit pedeapsa tinerei care şi-a ucis prietena

Inițial, în luna aprilie, pentru fapta sa, Loredana Atănăsoaie fusese condamnată de Tribunalul Constanţa la 15 ani şi trei luni de închisoare. Pedeapsa ei a fost mărită astăzi la 16 ani de închisoare, iar decizia Curţii de Apel Constanţa este definitivă.

„În baza art. 423 alin. 2 Cod procedură penală desfiinţează în parte sentinţa penală apelată şi, rejudecând: În baza art. 188 alin. 1 Cod penal raportat la art. 396 alin. 1, 2 şi 10 Cod procedură penală condamnă pe inculpata Atănăsoaie Loredana Ionela – la pedeapsa închisorii de 13 ani pentru săvârşirea infracţiunii de omor (faptă săvârşită la data de 05/06.08.2023). În baza art. 228 alin. 1 – art. 229 alin. 1 lit. b Cod penal raportat la art. 396 alin. 1, 2 şi 10 Cod procedură penală condamnă pe inculpata Atănăsoaie Loredana Ionela la pedeapsa închisorii de 2 ani pentru săvârşirea infracţiunii de furt calificat (faptă săvârşită la data de 06.08.2023). În baza art. 360 alin. 1 Cod penal raportat la art. 396 alin. 1, 2 şi 10 Cod procedură penală condamnă pe inculpata Atănăsoaie Loredana Ionela la pedeapsa închisorii de 1 an pentru săvârşirea infracţiunii de acces ilegal la un sistem informatic (faptă săvârşită la data de 06.08.2023). Menţine pedepsele de 3 ani închisoare aplicată pentru săvârşirea infracţiunii de efectuare de operaţiuni financiare în mod fraudulos (faptă săvârşită la data de 06.08.2023), prev. De art. 250 alin. 1 C.pen. rap. la art. 396 alin. 1, 2 şi 10 C.proc.pen. şi de 3 ani închisoare aplicată pentru săvârşirea infracţiunii de operaţiuni ilegale cu instrumente de plată fără numerar (faptă săvârşită la data de 06.08.2023)”, se arată în minuta instanţei, scrie stiripesurse.ro.

Ce i-ar fi spus Loredana, ucigașa din Mangalia, mamei sale

Anul trecut, la mai bine de o lună de la crima îngrozitoare din Mangalia, mătușa Alinei, fata ucisă de cea mai bună prietenă, a făcut noi declarații șocante despre Loredana Atănăsoaie.

Femeia spunea că relația dificilă pe care tânăra ar fi avut-o cu mama ei ar fi fost unul dintre motivele pentru care a decis să o ucidă pe Alina, pentru că era mereu dată exemplu.

„Era certată cu mamă-sa, pentru că ea îi tot spunea ”uite că Alina se descurcă, învață, este cuminte, tu de ce nu poți să fii așa?”. Au apăsat-o sufletește lucrurile astea. Am înțeles de la o femeie de aici, din comună, că mama Loredanei ar fi povestit că fata i-a zis, când s-au văzut în arest, ”să zici mii și mii de bogdaproste că nu ți-am adus-o acasă”. Vă dați seama câtă invidie avea pe Alina, dacă venea cu ea pe tren, i-o aducea lu’ mamă-sa acasă”, a declarat mătușa Alinei, scrie vremeanoua.ro.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

BZI - Editia Digitală
06 iulie 2024
06 iulie 2024