Prima pagină » Cancan ultimă oră » Ce datorie are Delia la Dani Oțil? Prezentatorul TV s-a plâns că artista nu i-a dat înapoi nici după 8 ani

Ce datorie are Delia la Dani Oțil? Prezentatorul TV s-a plâns că artista nu i-a dat înapoi nici după 8 ani

18 apr. 2022, 22:02,
BZI.ro, în Cancan ultimă oră

Dani Oțil este, fără doar și poate, unul dintre cei mai cunoscuți prezentatori TV. Cu o carieră longevivă pe micul ecran, acesta a legat pritenii cu mai multe vedete, care de altfel i-au și trecut pragul emisiunii de matinal pe care o prezintă.

Una dintre ele este nimeni alta decât Delia, cea care se bucură de mult succes în industria muzicală autohtonă și care reușește să spargă topurile cu piesele pe care le lansează.
Prietenia celor doi a trecut deja testul timpului, iar de-a lungul vremurilor au fost implicați în mai multe proiecte. Ei bine, se pare că la un moment, în timpul unei eveniment, dat Dani a împrumutat-o pe artistă, însă aceasta nu și-a mai „plătit” datoria.

Dani Oțil i-a reproșat asta Deliei la televizor! Toată lumea a rămas fără cuvinte

Vedeta de televiziune a luat-o la roas pe Delia și mai în glumă, mai în serios, Dani i-a amintit de perechea de încălțări, în valoare de 180 de lei, pe care i-a împrumutat-o artistei în timpul unui concert. S-a întâmplat în urmă cu mai mulți ani și nici până acum nu a văzut-o înapoi!„Cu Delia am fost coleg mult timp.

„Puțină lume știe că Delia îmi este foarte datoare. (…) Nu știu dacă știți, dar dacă adunăm banii pe care Delia i-a făcut din concerte, din drepturi de autor, din concerte, de la „iUmor”, „X Factor”, banii din criptomonedele soțului, este cel mai bogat artist din România. Cu toate acestea, se bucură la doi crocși care au costat 180 de lei. Filmam pentru „X Factor” ultima oară când mi-am văzut crocșii”, a spus Dani Oțil.

Delia nu vrea să-i înapoieze încălțările lui Dani Oțil

Totul s-a întâmplat în urmă cu 8 ani, iar Dani nu a uitat niciun detaliu din acea zis. Cu toate acestea, blondina nu s-a lăsat impresionată de reproșurile acestuia și spune că nici nu o să-i dea înapoi, ci vor rămâne în garderoba ei.

„Crocșii! I-am luat niște crocși, odată, pentru că eram în tocuri și nu mai puteam să merg. I-am cerut crocșii ca să ajung acasă în siguranță. Și m-a ținut minte. Erau oribili!”, a spus artista.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *