Prima pagină » Cancan » Ce datorie a acumulat Florin Salam după ce a renunțat la cântari. Ce soluție a găsit artistul

Ce datorie a acumulat Florin Salam după ce a renunțat la cântari. Ce soluție a găsit artistul

24 aug. 2023, 13:50,
în Cancan

Dupa ce a renunțat la cântari Florin Salam a acumulat o datorie considerabilă deoarece nu a mai putut participa la o serie de evenimente. Artistul a fost internat de urgență într-o clinică din Austria din cauza unor probleme grave de sănătate.

Fiind obligat să returneze banii, Florin Salam a căutat rapid o soluție de compromis.

Ce datorie a acumulat Florin Salam după ce a renunțat la cântari

Florin Salam a fost recent ținta mai multor atacuri din partea liderilor unor clanuri din întreaga țară. Ultima lună a fost mai tensionată după ce interpretul de muzică de petrecere a anunțat recent, pe un site de socializare, că este internat în străinătate.

Totodată, printr-un mesaj text, acesta anunța că cei care au plătit arvună pentru a-l avea la evenimentele importante din viața lor, vor fi despăgubiți.

Surse din anturajul artistului au povestit, pentru Spynews, că, după ce s-a simțit mai bine, acesta a părăsit clinica, a luat un avion și a revenit în țară. Manelistul nu ar avea, însă, bani suficienți, pentru a returna toate datoriile.

Ca urmare, acesta ar fi căutat o persoană dispusă să-i dea, împrumut, nu mai puțin de un milion de euro! Sursele au precizat că acesta ar fi contactat deja mai mulți oameni de afaceri apropiați fenomenului muzical din care face parte Salam și ar exista discuții avansate cu privire la eventualele proprietăți pe care artistul le poate pune gaj.

Ce relație a fost între Floricica Dansatoarea şi familia lui Florin Salam

Nu multă lume știe că a existat o relație strânsă între Floricica Dansatoarea și familia lui Florin Salam, mai precis fosta soție a manelistului. Fănica Salam a luat-o pe aceasta de la orfelinat și a crescut-o timp de șase luni ca pe copilul ei. Chiar dacă mulți internauți nu au crezut-o pe Floricica Dansatoarea, povestea ei a fost confirmată tocmai de Betty Salam.

Floricica Dansatoarea a avut o legătură foarte apropiată cu mama lui Betty Salam, regretata Fănica. Într-o discuţie purtată cu Betty pe TikTok, Floricica a dezvăluit relaţia pe care a avut-o cu familia manelistului Florin Salam, mai exact cu fosta lui soţie, care a decedat la doar 27 de ani, răpusă de ciroza hepatică.

Floricica Dansatoarea şi Florin Salam au o relaţie despre care nimeni nu a ştiut până acum. Aceasta a povestit pe TikTok, într-un dialog cu Betty Salam, cum a fost luată de la orfelinat de mama lui Betty şi crescută ca şi cum ar fi fost copilul ei. Dezvăluirea a fost confirmată de Betty Salam.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *