Prima pagină » Actualitate » Ce conține o doză de energizant Red Bull: A fost prezentat rezultatul, la microscop, iar lume a a rămas uimită!

Ce conține o doză de energizant Red Bull: A fost prezentat rezultatul, la microscop, iar lume a a rămas uimită!

31 iul. 2024, 11:34, 1 ,
în Actualitate

Foarte mulți tineri consumă băuturi energizante, fără să știe de fapt ce beau. Un TikToker a dezvăluit ce conține o doză de energizant Red Bull. Acesta a arătat ce conțin băuturile pe care le consumi puse sub microscop. Postarea a reușit să îi facă pe mulți să nu mai consume produsele pe care le iubesc după ce au văzut imaginile. De această dată, sub lupa microscopului a intrat celebra bătură energizantă Red Bull. Interanuții au fost șocați când au văzut imaginile.

Ce conține o doză de energizant Red Bull

Un TikToker a devenit celebru în toată lumea pentru faptul că analizează alimente și băuturi la microscop. Produsele sunt puse sub lupa aparatului, iar ulterior imagine este mărită de 40 de ori, apoi de 100 de ori, iar în cele din urmă de 400 de ori. Rezultatele finale i-au înmărmurit pe unii, căci nu se gândeau niciodată ca mâncarea sau băutura lor preferată ar putea arăta așa. De această dată, contul a analizat celebra băutură energizantă Red Bull, iar rezultatul i-a lăsat mască pe mulți.

Tiktoker-ul a arătat imagini de aproape tulburătoare cu alimente și băuturi pe care oamenii le consumă zilnic, așa că atunci când Red Bull a apărut ca următoarea victimă a microscopului, mulți oameni s-au pregătit pentru ce e mai rău. Băutura energizantă este considerată una nesănătoasă, așa că internauții se așteptatu ca imaginea de la microscop să fie una marcantă.

Într-un clip de un minut, ce a adunat aproape 4 milioane de vizualizări, tiktoker-ul a turnat Red Bull original pe lama microscopului. Mai apoi, acesta a mărit imaginea de 40X, 100X și 400X, iar rezultatele i-au uimiți pe mulți. Ei bine, de aproape, băutura energizantă apare ca un lichid transparent cu bule gazoase de diferite dimensiuni, fără nicio obscuritate la vedere.

Rezultatul i-a uimit pe internauți

Pe măsură ce imaginea se mărește bulele devin mai mari și se depărtează unele de altele. În mod surprinzător, rezultatele au fost diferite de cele mai multe videoclipuri pe care le publică creatorul de conținut. Dacă de obicei, oamenii se sperie de imaginile pe care le văd, în cazul Red Bull rezultatul a fost unul „curat”, fără impurități, iar oamenii au fost uimiți căci se așteptau la ce este mai rău de la o băutură energizantă.

„Mă așteptam să văd aripi, dar e bine” / „Apă sfințită la microscop” / „Este mai curat decât apa” / „Deci nu primesc aripi de la asta?” /; „Nu pot să cred cât e de curat comparativ cu restul produselor pe care le-am văzut” / „Arata atât de curat” / „Eu nu beau Red Bull, dar când văd cât de curat este mi se face poftă”, au fost câteva dintre comentariile internauților.

Băutura energizantă Red Bull este făcută din apă carbogazoasă, bicarbonat de sodiu, carbonat de magneziu, cofeină, taurină, vitamine B, glucuronolactonă și zahăr, conform site-ului Red Bull.

Foarte mulți tineri, care consumă băuturi energizante, au rămas uimiți când au văzut ce conține o doză de energizant Red Bull.

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *