Prima pagină » Cancan » Ce “comoară” a fost găsită printre ruinele vilei de la Izvorani a lui Irinel Columbeanu. „Era pe bar. Venisem să o iau și să i-o duc lui Iri la azil”

Ce “comoară” a fost găsită printre ruinele vilei de la Izvorani a lui Irinel Columbeanu. „Era pe bar. Venisem să o iau și să i-o duc lui Iri la azil”

01 nov. 2023, 13:21,
în Cancan

O tânără a descoperit o “comoară” printre ruinele vilei de la Izvorani a lui Irinel Columbeanu. Au trecut mulți ani de când faimoasa casă din Izvorani a fost distrusă de un incendiu devastator, care a distrus complet toate obiectele din interior.

Cu toate acestea, un fenomen inexplicabil s-a produs, și anume că pozele de familie ale lui Columbeanu nu au fost afectate de flăcări.

O tânără a creat un videoclip în care prezenta vila distrusă de la Izvorani, arătând internauților cum arată acum locuința după incendiu. În același timp, ea a filmat o fotografie care se afla pe barul din casă, în imaginea fiind prezentă Irinuca și tatăl ei.

Ce “comoară” a fost găsită printre ruinele vilei de la Izvorani a lui Irinel Columbeanu

Utilizatorii de pe platformele sociale au solicitat o continuare a videoclipului, iar tânăra s-a întors la Izvorani pentru a le mulțumi urmăritorilor săi, menționând că și ea dorea să se întoarcă în locuință, în special pentru o anumită fotografie pe care dorea să i-o ofere lui Irinel Columbeanu la azil. Din păcate, însă, nu a reușit să găsească imaginea respectivă.

„Partea a doua e despre poza aia, dacă mai știți, cu Irinel și Irinuca, să vedem dacă o mai găsim.

(…) Poza de aici de pe bar, ce credeți dragilor, a dispărut.(…) Sunt foarte supărată că a dispărut poza cu Irinuca, foarte supărată sunt, că pentru ea venisem să o iau și să i-o duc lui Iri la azil, dar din păcate, aceasta nu se mai află în casă, era undeva aici pe bar.”

 

Cu cât a vândut Irinel Columbeanu vila din Izvorani

Irinel Columbeanu a ajuns într-o situație financiară precară, chiar dacă a avut o viață luxoasă și plină de opulență. El se află acum într-un azil și are nevoie de bani pentru a-și acoperi cheltuielile.

Columbeanu a locuit într-un palat adevărat în Izvorani, care a fost distrus într-un incendiu acum câțiva ani. Fostul milionar a dezvăluit că a vândut proprietatea respectivă unei avocate pentru o sumă mult mai mică decât valoarea de piață.

Mai surprinzător, în momentul încheierii tranzacției, Irinel Columbeanu nu a avut cunoștință exactă despre conținutul documentelor pe care le-a semnat.

Irinel Columbeanu și Monica Gabor au împărțit casa din Izvorani, formând unul dintre cele mai mediatizate cupluri din România la începutul anilor 2000.

O tânără ce postează clipuri în mediul online, a descoperit o adevărată „comoara” în vila lui Irinel Columbeanu, de la Izvorani pe care a vrut să o ducă la azil.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *