Prima pagină » Cancan ultimă oră » Ce cadou și-a făcut Ioana Năstase. ,,Ilie a spus nu când a auzit prețul”

Ce cadou și-a făcut Ioana Năstase. ,,Ilie a spus nu când a auzit prețul”

09 oct. 2021, 21:00,
în Cancan ultimă oră

Ioana Năstase și-a îndeplinit o dorință mare. În ciuda aparențelor, nu este vorba despre vreo geantă de lux, vreo bijuterie, sau o nouă mașină. Nici pe departe. Soția fostului mare tenismen și-a dorit mult un cal și iată că a venit vremea să-și facă acest hatâr.

Cadoul care a costat-o 25.000 de euro pe Ioana Năstase

Ioana Simion, căsătorită Năstase și-a cumpărat un cal pentru care a plătit nici mai mult nici mai puțin de 25.000 de euro. Ilie știa de dorința soției lui și i-a promis că îi va cumpăra un cal de ziua ei. Așa a rămas înțelegerea până în ziua cea mare când fostul tenismen a aflat și care sunt costurile pentru acest mare cadou.

În acel moment, din spusele Ioanei, Ilie a dat înapoi, iar Ioana a decis atunci că-și va cumpăra singură cadoul.

Vedeta a stabilit că va cumpăra primul cal care va veni spre ea, iar cel care s-a apropiat s-a dovedit a fi și cel mai scump dintre toți. Atunci Ioana a mers la bancă și a făcut plata, însă Ilie nu a lăsat lucrurile așa și a decis să contribuie cu jumătate din sumă.

Ilie auzind preţul a spus nu. Peste 20.000 de euro. Mi-a zis că nu-ţi iau femeie niciun cal că e prea scump (…) Am venit trei zile la rând la căluţ, am prins atâta drag de el, apoi a patra zi m-am dus la bancă, mi-am plătit căluţul singură. Am mers la bancă, mi-am achitat căluţul, după care l-a câteva zile s-a gândit şi el să pună jumătate, a povestit Ioana Năstase.

Calul Ioanei Năstase se numește Cezărică

Calul pe care și l-a cumpărat Ioana Năstase are și un nume: se numește Cezărică și este un exemplar foarte frumos. Acum soția lui Ilie Năstase este în al nouălea cer. Visul i s-a îndeplinit.

Se pare că lucrurile s-au așezat în familia Năstase care în urmă cu câteva luni a fost la doar un pas de divorț. Ioana s-a răzgândit pe ultima sută de metri când și-a dat seama că Ilie are nevoie de ea și că este dispusă să-i mai acorde o șansă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *