Prima pagină » Cancan ultimă oră » Ce cadou i-a făcut Gina Matache fiicei sale, Delia, de ziua ei de naștere. Artista a împlinit 42 de ani

Ce cadou i-a făcut Gina Matache fiicei sale, Delia, de ziua ei de naștere. Artista a împlinit 42 de ani

08 feb. 2024, 21:00,
în Cancan ultimă oră

Delia Matache și-a dorit o astfel de aniversare, iar de mai bine de doi ani, obișnuiește să urce pe scenă. La fel s-a întâmplat și aseară, asta pentru că, ieri, pe 7 februarie, a împlinit 42 de ani. Prezentă a fost și mama ei, Gina Matache.

Ziua de ieri a fost cu totul specială pentru Delia Matache. Artista a împlinit 42 de ani și și-a dorit o altfel de aniversare, asta pentru că a urcat pe scenă, concertul fiind cu casa închisă. Cântăreața a făcut spectacol în fața a sute de fani, iar prezentă la eveniment, a fost și mama ei, Gina Matache.

Ce cadou i-a făcut Gina Matache fiicei ei, Delia, de ziua de naștere a artistei

Gina Matache spune că nu putea să lipsească de la concertul organizat de Delia, cu ocazia zilei ei de naștere, așa că, a fost prezentă, împreună cu alte persoane apropiate artistei. Mama cântăreței mai spune că a fost o premieră și pentru ea, când Delia Matache i-a spus că va fi acasă, de ziua ei de naștere, având în vedere că, de obicei, era plecată în vacanță. Întrebată ce cadou i-a făcut artistei, Gina Matache a declarat că a pregătit ceva special.

„Deja petrecerea la noi a început (…) Nu pot să îi urez decât să fie fericită, pentru că s-a plimbat pe unde și-a dorit suflețelul ei, atât, fericire maximă. Chiar nu am avut timp să stau de vorbă cu ea, abia aștept să iasă de pe scenă, să pot să stau așa pe îndelete și să îi fac eu cadoul pe care îl știu eu. Ea este cameleonică, e femeia-copilul, copilul-femeie, are ceva al ei”, a declarat Gina Matache, într-un interviu acordat pentru Star Matinal.

Artista respectă de câțiva ani tradiția de a urca pe scenă de ziua ei de naștere

În ultimii trei ani, Delia Matache și-a sărbătorit ziua de naștere pe scenă, în mijlocul fanilor. Artista spune că nu se pune problema să nu respecte această tradiție în fiecare an, pe 7 februarie și că, deși i-ar fi plăcut să fie în vacanță, mai bine se simte pe scenă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

`
`