Prima pagină » Cancan ultimă oră » Ce avere lasă în urmă Petrică Mâțu Stoian. Regretatul artist conducea o mașină de peste 100.000 de euro

Ce avere lasă în urmă Petrică Mâțu Stoian. Regretatul artist conducea o mașină de peste 100.000 de euro

09 nov. 2021, 07:44,
în Cancan ultimă oră

România este în doliu de când regretatul artist Petrică Mâțu Stoian a plecat din această lume. Celebrul artist a avut parte de un sfârșit tragic la doar 61 de ani, când nimeni nu se aștepta la așa ceva. Rămân în urmă acum doar lacrimi și regrete și continuă să iasă la iveală tot felul de detalii importante din viața lui.

Averea lui Mâțu
Petrică Mâțu Stoian a fost unul dintre cei mai cunoscuți și iubiți artiști de la noi din țară. Celebrul interpret de muzică populară a avut o carieră de mare succes și reușise să ajungă la un nivel înalt în urma zecilor de ani de când ne încânta cu piesele sale. Se pare că a agonisit o avere mare în tot acest timp de care, însă, nu s-a putut bucura prea mult.

Regretatul artist ar lăsa în urmă o avere considerabilă. Într-un timp se spunea despre cel mai iubit artist al românilor că ar avea o avere care se ridică chiar la un milion de euro. A pus ban pe ban chiar din perioada de dinainte de Revoluție. Spunea că nu îi lipsește nimic, pentru că a muncit ca să aibă tot ce își dorește.

„Tot ce mi-am dorit cu adevărat, am primit. Am și o melodie care suna așa: Doamne-n viață-s mulțumit, că mi-ai dat ce mi-am dorit. Eu am dobândit totul prin muncă, nimeni nu mi-a dat un pai, doar educație am primit de la părinți, în rest, nimic”, povestea interpretul de muzică populară.

Petrică povestea la un moment dat că a câștigat foarte bine după ce s-au dat ordonanțele la mineri, în perioada 1985-1996. Se spunea atunci că un artist de rangul lui câștiga atunci până la 15 milioane de lei (vechi), o sumă considerabilă în acea perioadă. Acum, acesta încasa chiar și 1100 de euro pentru o oră de cântat la evenimente.

Cine moștenește averea artistului
Când nu era pe scenă, artistul se ocupa de agricultură. De câțiva ani și-a deschis o afacere cu căpșune de care se ocupa alături de o nepoată, ea fiind de acum singura responsabilă de acest proiect. Drept dovadă că nu i-a mers deloc rău, Petrică Mâțu Stoian cumpărase de curând o adevărată bijuterie pe patru roți, marca Mercedes. Mașina a costat 100.000 de euro.

Având în vedere că nu a avut copii și nici o soție, fiind divorțat de ani buni, toată lumea se întreabă cui îi va rămâne toată averea. În urmă cu mai mulți ani, artistul mărturisea că nepoții sunt cei cărora le va da tot ce are. Încerca mereu să lase impresia că nu regretă că nu are urmași, precizând că a făcut tot ce a vrut în viață și nu a fost să fie când vine vorba de a deveni tată.

„Lucrurile se fac la timpul lor, copiii se fac la timpul lor. Eu le-am cam făcut pe toate. Dar dacă s-a întâmplat să n-am un urmaş, că asta este, nu sunt singurul. Sunt oameni mari, conducători de state care nu au urmaşi. Asta nu este un capăt de ţară. Am destui nepoţi care sunt aproape de mine. Cine e aproape de mine, mă iubeşte şi mă respectă, are toată dragostea mea. Cine nu, la revedere!”, mărturisea artistul în urmă cu mai mult timp, în cadrul unui interviu.

 

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *