Prima pagină » Cultural » Ce avere are Romina Gingașu. Este considerată cea mai bogată româncă

Ce avere are Romina Gingașu. Este considerată cea mai bogată româncă

15 ian. 2024, 09:56,
în Cultural

Romina Gingașu este considerată cea mai bogată româncă, însă ce avere are cu adevărat aceasta. În anul 2021, ea a devenit soția lui Ferrari, după o relație de cinci ani cu Piero.

Moștenitorul imperiului Ferrari are o avere estimată la peste 7 miliarde de dolari și este al treilea cel mai bogat om din Italia.

Ce avere are Romina Gingașu

După ce l-a întâlnit pe Piero Ferrari, Romina Gingașu și-a părăsit locul de muncă în aviație și s-a orientat către domeniul imobiliar, unde a investit aproximativ 10 milioane de euro. Se pare că deține mai multe proprietăți în cele mai exclusiviste zone din nordul Capitalei, precum Floreasca, Herăstrău și Pipera. Cea mai recentă investiție a fost în zona Herăstrău, în valoare de două milioane de euro, unde a devenit proprietara ultimelor două etaje ale unei clădiri elegante.

Investițiile sale au început în anul 2016, când a dezvoltat un cartier rezidențial în zona de Nord a Capitalei și un proiect de vile în Voluntari. De asemenea, românca deține 45% din Palazzo Marsigli din Bologna, Italia, demonstrându-și abilitățile de investiții și în afara României. Potrivit Playtech Știri, soția lui Piero Ferrari mai deține și două apartamente în Monte Carlo.

Romina Gingașu a renunțat la carieră pentru a fi cu Piero Ferrari

După ce și-a terminat studiile la Academia Tehnică Militară, Romina Gingașu a ajuns să lucreze la Monte Carlo, pentru o celebră companie de avioane private. Aceasta avea 24 de ani atunci când l-a cunoscut pe Piero Ferrari. Din spusele ei, a încercat să-i vândă un avion, însă moștenitorul imperiului Ferrari a ignorat-o timp de 6 luni. După care, subit, afaceristul a căutat-o și a invitat-o la cină. Discuțiile au decurs foarte bine între ei, încât au ajuns să facă pasul cel mare și să se căsătorească.

Tânăra susține că din prima clipă a știut că vor rămâne împreună, căci lucrurile s-au înfiripat natural între ei. A simțit că este bărbatul alături de care își va întemeia o familie și va avea un cămin fericit. Iată că, după ani buni, totul avea să fie la fel de frumos ca la primele întâlniri.

„Am încercat să-i vând un avion privat lui Piero Ferrari. El m-a ignorat și m-a refuzat timp de aproape 6 luni. M-a invitat la cină, în final, el era singur, eu eram singură. Așa am decis să construim o viață împreună și un cămin împreună. Eu în acel moment aveam o ofertă foarte importantă la Paris, în vânzări de avioane militare. A trebuit să merg la acel interviu, mi s-a spus că de la 1 trebuie să fiu la Paris și am spus că nu pot”, a povestit Romina Gingașu, într-o emisiune TV.

Romina Gingașu are o avere considerabilă după ce a investit aproximativ 10 milioane de euro în imobiliare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *