Prima pagină » Cancan » Ce avere are Oana Zăvoranu. Actrița este mai bogata decât credeai

Ce avere are Oana Zăvoranu. Actrița este mai bogata decât credeai

18 nov. 2020, 13:33,
BZI.ro, în Cancan

Iată ce avere are Oana Zavoranu. Se pare că actrița este mai bogata decât credeau majoritatea romanilor. Querida este cunoscută pentru stilul de viață extravagant, iar averea ei cuprinde o suma amețitoare chiar și pentru cei mai bogați romani.

Chiar daca și-a construit o cariera prin forțele proprii, actrița a moștenit o avere mare după moartea mamei sale, Mărioara Zavoranu.

Ce avere are Oana Zăvoranu

Chiar daca poate acuza diverse probleme din viață, Oana Zăvoranu nu se poate plânge atunci când vine vorba de bani. Bruneta este una dintre cele mai bogate vedete din România, iar averea ei cuprinde o sumă amețitoare.

Răsfățată și crescută în lux, actrița își face toate poftele și nu se uită la preț atunci când vine vorba de a-și cumpăra un obiect pe care și-l dorește. Însă lumea se întreabă ce avere are Oana Zăvoranu.

Oana Zăvoranu duce un trai la cel mai înalt nivel. Vedeta apare în presă doar pentru amuzament, iar proiectele în care se implică sunt doar pentru că îi face plăcere. Banii nu sunt o problemă pentru ea și nu au fost niciodată.

Bruneta a construit totul din forțe proprii, însă a primit și o avere colosală de la cea care a adus-o pe lume. Astfel, după moartea Mărioarei, Oana a mărturisit că a moștenit în jur de cinci milioane de euro.

Înainte să rămână fără mamă, Oana Zăvoranu s-a luptat foarte mult cu pentru partea să de avere, din partea tatălui. Diva a cerut aproximativ 60 de milioane de euro, o companie care deţinea peste 30 de spaţîi comericiale şi un cimitir. Pe lângă toatea acestea, mama actriței mai deține la vremea aceea câteva vile şi apartamente, bijuterii şi tablouri de valoare.

Recent, vedeta a fost criticată că și-a cheltuit banii fără pic de răspundere și că s-a apucat din nou de actorie pentru a-și scote niște bani. Bruneta le-a închis gura imediat spunând că are o clinică medicală, în care a investit aproximativ 1 milion de euro.

Mai mult decât atât, actrița din serialul ”Sacrificiul” și-a lansat și propria marcă de parfum, care a fost extrem de bine primită de fanii ei.

Oana Zavoranu s-a certat cu propria mamă pentru bani

Din cauza averii, Oana Zavoranu s-a certat ani la rand cu mama ei. Zvonurile arătau că vedeta a primit o moștenire de zeci de milioane de euro. În realitate suma era mai mică, dar totuși una cosiderabilă pentru a o scuti de griji. Bruneta a primit de la mama să în jur de cinci milioane de euro, bani pe care i-a investit deja în mare parte.

”Pot să îți aduc actul cu banii pe care i-am scos eu într-o anumită zi de la o bancă. Care au fost urmarea unui an și ceva de procese și a vreo 15 ani de bătălie cu mama. Și acea sumă în acte este 1.175.000€”, a declarat Oană Zăvoranu la un moment dat.

Cu toate astea, la profitul din cele două părți se alătură bani din contracte de imagine sau câștigurile provenite din actorie. Dar cum obrazul fin cu cheltuială se ține, Oana și investește sume exorbitante în percepția unor oameni pentru a se menține în formă. Ea investește foarte mulți bani în imaginea sa, Quierida fiind o clientă fidela a saloanelor de înfrumusețare. Mai exact, lunar ea lasă peste 10 mii de euro clinicilor sau saloanelor unde se duce pentru a-și face diverse tratamente.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *