Prima pagină » Cancan ultimă oră » Ce au vorbit Oana Radu și Vanessa! Artista nu o cunoștea pe presupusa iubită a lui Cătălin Dobrescu

Ce au vorbit Oana Radu și Vanessa! Artista nu o cunoștea pe presupusa iubită a lui Cătălin Dobrescu

06 sept. 2024, 19:40,
în Cancan ultimă oră

Oana Radu a fost contacată de Vanessa, prespusa iubită a lui Cătălin Dobrescu! Tânăra i-a trimis un mesaj cu numărul ei de telefon pe rețelele de socializare, iar artista a apelat-o. Oana Radu a dezvăluit ce au vorbit cele două!

Artista s-a despărțit de Cătălin Dobrescu în urmă cu câteva luni. Separarea s-a lăsat cu câteva procese în instanță, astfel că între cei doi există și acum tensiuni. Între timp, s-a zvonit că în viața lui Cătălin Dobrescu ar exista o altă femeie, cu care ar avea o relație: Vanessa!

Ce au vorbit Oana Radu și Vanessa, presupusa iubită a lui Cătălin Dobrescu

Oana Radu a fost contactată recent de Vanessa, presupusa iubită a lui Cătălin Dobrescu. Artista nu știa despre ce era vorba, căci nu o cunoștea, motiv pentru care a acceptat să o sune și să discute cu ea. Vanessa i-ar fi spus că este în stare de șoc.

De asemenea, Oana Radu a dezvăluit că Vanessa era tristă, debusolată și au vorbit mai multe lucruri. Artista a întrebat-o dacă a fost lovită de Cătălin Dobrescu, iar aceasta i-a spus că nu, nu a fost vorba despre violență. În schimb, Vanessa i-ar fi spus că a fugit de la el de acasă.

„Era tristă, era supărată, era debusolată, era speriată, era într-adevăr șocată. Lucrurile pe care mi le-a spus nu erau deloc noi pentru mine, din păcate. Nici mie nu mi-a spus că a lovit-o, dar ea a avut o pauză, dar mi-a spus că a fugit de la el de acasă”, a declarat Oana Radu, la Un Show Păcătos.

Vanessa a vorbit despre Cătălin Dobrescu

Vanessa a vorbit, în exclusivitate la Spynews.ro, despre cum l-a cunoscut pe Cătălin Dobrescu, Bruneta a spus că totul s-a întâmplat când a apelat la el pentru a o ajuta cu antrenamentele, iar el a acceptat. Ulterior, au ajuns la concluzia că nu ar fi compatibili.

„El a divorțat în decembrie, însă nu mai este cu Oana de prin luna octombrie, noiembrie, din câte știu eu. Eu l-am cunoscut acum trei luni pe Cătălin. Am apelat la el pentru antrenamente și dietă, și de atunci am început să ne cunoaștem și am realizat că suntem incompatibili și nu putem forma o relație”, a declarat Vanessa, la Spynews.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *