Prima pagină » Actualitate » Ce au pățit doi români, în timp ce traversau noaptea Bulgaria: „A fost o experiență horror!“
Ce au pățit doi români, în timp ce traversau noaptea Bulgaria: „A fost o experiență horror!“

Ce au pățit doi români, în timp ce traversau noaptea Bulgaria: „A fost o experiență horror!“

30 iul. 2024, 10:48,
BZI.ro, în Actualitate

Avertisment lansat de un cuplu de români, care au traversat Bulgaria, în drum spre Grecia. Internauții au reacționat imediat după ce au aflat ce au pățit doi români, în timp ce traversau noaptea Bulgaria. Cei doi români au fost opriți de 2 bărbați, care pretindeau că sunt polițiști. O altă metodă folosită de infractorii bulgari este cea prin care o persoană iese pe stradă cu un căruț pentru bebeluși și face semn să oprești.

Ce au pățit doi români, în timp ce traversau noaptea Bulgaria

Turiștii români care aleg destinații de vacanță din Turcia sau Grecia obișnuiesc să călătorească cu mașina personală în detrimentul călătoriilor cu avionul. Pentru mulți dintre turiști, acest lucru vine la „pachet” cu avantaje dar și cu multe dezavantaje. Mulți români aleg să facă drumul spre Turcia sau Grecia, pe timp de noapte, pentru a evita aglomerațiile în trafic.

Plecatul în concediu cu mașina are dezavantajul că șoferul trebuie să conducă foarte mult timp prin țări despre care nu are habar eventualele pericole apărute pe drum. De această mare problemă s-a lovit și un grup de turiști români care au traversat Bulgaria pe timp de noapte, în drum spre vacanța lor în Turcia. Aceștia au povestit pe un grup de Facebook experiența lor deloc plăcută din Bulgaria.

„Nu recomand trecerea Bulgariei pe timp de noapte! Las atașat o parte din experiența noastră. În apropiere de vama Hamzabeyli, la aproximativ 15 km, am fost opriți de 2 bărbați care pretindeau că sunt polițiști (costumația era foarte dubioasă, iar engleza ioc), alături de o mașină foarte veche și fără girofare, s-au pus în fața mașinii noastre cu o lanternă și ne-au făcut semn să lăsăm geamurile jos.

După maximum 2 km, pe un drum prin pădure, cu zeci de mașini de BG staționate pe lângă acostamentul drumului au ieșit două mașini din partea laterală a drumului și ne-au urmărit aproximativ 10 km, până ne-am dat seama că ceva nu este în regulă, ne depășeau și puneau frână bruscă în fața noastră fără motiv…la un moment dat au rămas în urmă, nu s-au putut ține după noi având mașini foarte vechi“, au povestit românii.

Metoda căruțului pentru bebeluș

O altă metodă la care apelează infractorii bulgari este cea prin care apar persoane pe stradă cu un căruț pentru copii, care face semn să oprești. De această metodă s-au lovit niște amici ale românilor care au povestit pe grupul de Facebook cum au încercat niște falși polițiști să îi oprească.

„Prietenii noștri au fost opriți și trași pe sfoară sub o altă manevra, și anume: în apropiere de Stara Zagora, le-au apărut brusc în mijlocul drumului, pe un câmp, un căruț de copil cu un bebeluș în el…încercând să-l depășească, a ieșit o persoana din lanul de porumb și le-au făcut semn să oprească… aceștia au accelerat și i-au pierdut în cele din urmă. A fost o experiență horror tranzitul Bulgariei. Atenție mare pe timp de noapte dacă mergeți cu mașina personală!”, se arată în postarea cuplului de români pe Facebook, care au povestit ce au pățit în timp ce traversau noaptea Bulgaria.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

BZI - Editia Digitală
30 iulie 2024
30 iulie 2024