Prima pagină » Razboi în Ucraina » Ce au observat rușii în timpul concertului dat de Vladimir Putin! Totul s-a întâmplat în direct: „Unde a dispărut?”

Ce au observat rușii în timpul concertului dat de Vladimir Putin! Totul s-a întâmplat în direct: „Unde a dispărut?”

19 mart. 2022, 11:20,
în Razboi în Ucraina

Vladimir Putin face tot ce poate pentru a distrage într-un fel sau altul atenția Rusiei de la ceea ce se întâmplă în aceste momente în Ucraina, acolo unde are loc un război inițiat de liderul rus de mai bine de trei săptămâni.

Astfel, cu ocazia ”Zilei reunificării Crimeei cu Rusia”, Putin a organizat un concert pe stadionul Lujniki, acolo unde a ținut și un discurs.

Însă, cu toate acestea, discursul lui a ridicat numeroase semne de întrebare, asta pentru că în timpul declarațiilor sale ce ar fi fost transmise în direct de către televiziunea de stat a Rusiei, totul a fost întrerupt brusc, în cadru apărând un moment artistic.

Reacția Kremlinului, după ce momentul lui Putin a fost întrerupt brusc

Vineri, 18 martie, Vladimir Putin a organizat un eveniment pe stadionul Lujniki din Moscova, pentru a sărbători anexarea Crimeei ucrainene în 2014. Televiziunea de stat ruseacă a transmis în direct concertul, surprizând și momentul lui Putin în care amintea despre ceea ce el numește operațiunea militară în Ucraina, mulțumindu-le totodată soldaților ruși pentru eforturile pe care le depun pe teritoriul ucrainean, însă discursul a fost întrerupt brusc, pe micile difuzându-se dintr-o dată un moment artistic,cu cântece patriotice.

De precizat este că, abia 15 minute mai târziu televiziunea a reluat difuzarea cu întârziere a discursului președintelui rus.

Astfel, Kremlinul a oferit o serie de explicații pentru ceea ce s-a întâmplat, precizând totodată că ar fi fost vorba despre niște „defecțiuni tehnice” pe unul dintre servere, potrivit Dmitri Peskov, purtătorul de cuvânt al Kremlinului.

Vladimir Putin a purtat o geacă 15.000 de dolari la concertul pe care l-a organizat

Potrivit publicațiilor din Moscova, jurnaliștii ruși au analizat ținuta lui Vladimir Putin de la concertul pe care l-a organizat pe stadionul din Lujniki, iar geaca purtată de liderul rus ar ajunge la nici mai mult, nici mai putin de 15.000 de dolari, piesa vestimentară fiind una de brand.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

`
`