Prima pagină » Cancan » Ce au discutat Irinel și Irina Columbeanu după despărțirea Monicăi Gabor de Mr. Pink: „Am aflat…”

Ce au discutat Irinel și Irina Columbeanu după despărțirea Monicăi Gabor de Mr. Pink: „Am aflat…”

05 aug. 2021, 12:00,
în Cancan

Irinel și Irina Columbeanu au o relație extrem de strânsă, iar după despărțirea Monicăi de Mr. Pink au avut o primă discuție. Fosta “scorpie de la Izvorani” și-a șters toate fotografiile cu afaceristul și cu fiul acestuia. Imediat după ce și-au spus “adio”, Monica a plecat împreună cu Irinuca în Dubai.

Motivele care au dus la despărțirea dintre cei doi nu sunt cunoscute până acum, însă decizia luată a surprins pe toată lumea.

Ce au discutat Irinel și Irina Columbeanu

Ghinioanele s-au ținut lanț pentru Irinel Columbeanu, care și-a pierdut toată averea, iar acum trăiește la fel ca un om de rând. Acesta susține că a aflat din presă despre despărțirea fostei sale soții de Mr. Pink, dar însă nu a vorbit niciodată cu ea, în schimb a discutat cu Irina, fiica lui.

Fostul om de afaceri nu a vrut să spună unde se află cele două și a mai dezvăluit că fiica lui nu se va întoarce în România din cauza contextului epidemiologic actual.

„Nu am vorbit cu Monica după ce am aflat acest lucru. Am vorbit cu Irina, fiica mea. Este bine fata, continuă să scrie la carte, asta mi-a spus. Nu doresc să dezvălui unde se află în prezent, important este că e bine și atât. Nu cred că vine în România vara aceasta, nici nu are cum să vină, nu vedeți și voi la televizor ce se întâmplă”, a declarat Irinel Columbeanu pentru impact.ro.

Monica Gabor, despre despărțirea de Mr. Pink

Se pare că Monica Gabor nu a putut să nu aibă o primă reacție, mai ales că presa scrie încontinuu despre despărțirea ei de Mr. Pink.

Monica a postat la InstaStory un pasaj din interviul acordat de Denzel Washington, iar internauții au făcut imediat legătura.

Prietenii virtuali ai acesteia sunt de părere că postarea ar fi, de fapt, un mesaj cu subînțeles în ceea ce privește tot ce se întâmplă acum în viața ei.

”Ai grijă în ceea ce crezi. Vezi aici de ce:

-Dacă nu citești zirele, ești neinformat.

-Dacă le citești, ești dezinformat.

-Ce faci? Este o întrebare bună, care este efectul pe termen lung în a avea prea multă informație?
-Unul dintre efecte este să fii primul, nu neapărat să fie adevărat. Deci ce responsabilități aveți voi
-Să spuneți adevărul și nu doar să fiți primii.

-Trăim într-o societate în care trebuie să fii primul, cui îi pasă? Dă-o. Nu ne pasă cine are de suferit, nu ne pasă cine este distrus, nu ne pasă dacă este adevărat. Doar spune-o și vinde-o. Cu exercițiu devii bun”, este mesajul acesteia publicat de Monica Gabor pe pagina personală de Instagram.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *