Prima pagină » Cancan » Ce au ajuns să facă fiii lui Leonard Doroftei, după ce fostul sportiv a plecat în Canada. Din ce fac bani aceștia

Ce au ajuns să facă fiii lui Leonard Doroftei, după ce fostul sportiv a plecat în Canada. Din ce fac bani aceștia

25 iun. 2024, 10:34,
în Cancan

Ce au ajuns să facă fiii lui Leonard Doroftei după ce fostul sportiv s-a mutat în Canada și i-a separat de prietenii lor! Cum își câștigă banii copiii săi, după ce s-a relatat că unul dintre ei ar fi devenit milionar.

Leonard Doroftei are trei copii, doi băieți și o fată. Fostul pugilist a dezvăluit cu ce se ocupă Adrian și Alexandru după ce s-au mutat în Canada în 2019.

Ce au ajuns să facă fiii lui Leonard Doroftei

S-a scris că Adrian, fiul cel mare al lui Leonard Doroftei, a devenit milionar, însă fostul campion a declarat că afacerea fiului său nu este una de „milioane”.

Pe de altă parte, fostul pugilist a asigurat fanii că fiul său cel mare „nu este pe drumuri” și are un loc de muncă. Despre Alex, celălalt fiu al său, fostul campion a spus că lucrează în domeniul IT și că s-a întors deja în România. În plus, Leonard Doroftei a mărturisit că simte că și-a chinuit copiii prin mutarea în Canada.

„Acum privind în urmă, i-am chinuit (n.r. pe copiii săi cu mutarea în Canada), i-am rupt din școala lor, din anturajul lor, și eu am fost alături de ei și ei de mine, asta înseamnă să fii o familie, acum, pentru că fata vrea în România… Alex cel mijlociu s-a întors deja în România.

Come on, come on (n.r. haide, haide), de cel mare (n.r. presa a scris că e milionar), el a vorbit tot timpul despre afaceri, bussines, dar între a vorbi și a fi mai e, trebuie să aștepți, nu vine peste noapte, nu umblă câinii cu covrigii în coadă. Și sunt și afaceri bune, și afaceri rele, poți să câștigi, poți să și pierzi.

Au job-uri, amândoi (n.r. băieții lui), Adrian are job, nu e pe drumuri, Alex este în IT, el știe ce vrea, a terminat facultatea de fizică. Vanessa se va întoarce să termine liceul și vine să facă facultatea”, a afirmat Leonard Doroftei, conform iamsport.ro.

Leonard Doroftei a revenit acasă după 5 ani petrecuți în Canada

Leonard Doroftei a revenit acasă după 5 ani petrecuți în Canada și susține că este oarecum dezamăgit de ceea ce i s-a întâmplat. Atunci când a plecat, fostul pugilist cunoscuse o serie de eșecuri în ceea ce privește afacerea pe care o avea.

Totodată, Leonard Doroftei susține că nu s-a ales cu prea multe de pe urma boxului și că alte persoane au fost cele care au câștigat pe spatele lui.

Revenit în țară după 5 ani petrecuți în Canada, Leonard Doroftei este decis să o ia de la capăt. Acesta a recunoscut prin ce a trecut în tot acest timp, în podcastul lui Bursucu, și cum a fost să trăiască departe de casă. Mai mult, a recunoscut și cu ce s-a ales din banii câștigați din box.

Fiii lui Leonard Doroftei urmează să vină și ei în țară, după ce au petrecut mai mulți ani în străinătate.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

BZI - Editia Digitală
06 august 2024
06 august 2024