Prima pagină » Cancan ultimă oră » Ce artiști celebri din România au cântat la nunta Monicăi Bîrlădeanu cu Valeriu Gheorghiță

Ce artiști celebri din România au cântat la nunta Monicăi Bîrlădeanu cu Valeriu Gheorghiță

07 oct. 2024, 23:00, 1 ,
Redacția BZI în Cancan ultimă oră

Monica Bîrlădeanu și Valeriu Gheorghiță s-au bucurat de o atmosferă unică la nunta lor. Într-un decor de vis și într-o locație superbă, cei doi s-au distrat până în zori alături de cele mai dragi persoane. Iată ce artiști au cântat la nunta lor!

Monica Bîrlădeanu și Valeriu Gheorghiță au fost unii dintre cei mai frumoși miri din România. Și-au unit destinele în urmă cu două zile, iar eleganța și rafinamentul de care au dat dovadă a fost foarte apreciat de români.

Ce artiști au cântat la nunta Monicăi Bîrlădeanu cu Valeriu Gheorghiță

Vedeta și soțul ei au reușit să organizeze un eveniment de clasă și să le ofere invitaților o experiență minunată la marele eveniment.

În ceea ce privește petrecerea, Monica Bîrlădeanu și Valeriu Gheorghiță s-au bucurat de prezența și prestațiile artistice ale unor artiști consacrați în România.

Este vorba despre celebra Maria Buză, care a avut grija ca invitații să danseze și să se distreze alături de ea, dar și trupa Direcția 5, care a cântat unele dintre cele mai romantice piese în limba română. Monica Bîrlădeanu și Valeriu Gheorghiță au fost încântați de cum a ieșit totul.

„Am dansat mai mult decât am făcut-o toată viața mea, dar cea mai frumoasă parte a fost să mă întâlnesc pe ringul de dans cu oameni care trăiau cu bucurie momentul nostru.
Un cvartet de coarde întâmpinî oaspeții, apoi ne-a cantat Maria Buză care e efectiv o legendă – de-o suplețe artistică și un talent de neegalat. Am cântat cu toții pe Direcția 5 și-am dansat pe multe din piesele cu care am crescut”, a declarat Monica Bîrlădeanu.

Vedeta a făcut primele declarații

Monica Bîrlădeanu a făcut primele declarații după cel mai frumos eveniment al vieții sale. Vedeta a radiat de fericire alături de Valeriu Gheorghiță și a arătat impecabil. Rochia ei a fost una dintre cele mai elegante.

„O nuntă așa cum am visat amândoi: la palat, într-o rochie de vis (două, de fapt) într-un decor superb, în arome perfecte, cu oaspeți aleși. Am trăit frumos seara trecută cu toții și abia aștept să împărtășesc cu voi mâine câteva dintre momentele fabuloase ale serii, așa cum le-am trăit noi.

Mulțumim tuturor oaspeților noștri pentru dragoste și bucuria de-a ne fi fost alături în unul din cele mai importante momente ale familiei noastre.
Love, M&V”, a transmis Monica Bîrlădeanu.

Comentarii
  • E mult mai interesant cum rad niste ieseni de ginerica: Butuca, Ilan, ucc-stii, un avocat si un procuror. Lista e mai lunga, stie ea…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

`
`