Prima pagină » Actualitate » Ce are Mihaela Bilic în frigider: „Păcat ca ați lăsat Coca Cola acolo!“

Ce are Mihaela Bilic în frigider: „Păcat ca ați lăsat Coca Cola acolo!“

05 iun. 2024, 10:45,
BZI.ro, în Actualitate

Mihaela Bilic este unul dintre cei mai populari medici nutriționiști și se bucură de o comunitate numeroasă pe rețelele sociale. Aceast împărtășește cu prietenii virtuali multe sfaturi și trucuri din nutriție. Recent, a postat o imagine cu alimentele pe care le consumă. Așa urmăritorii medicului nutriționist au putut să vadă ce are Mihaela Bilic în frigider.

Ce are Mihaela Bilic în frigider

Medicul nutriționist Mihaela Bilic le-a arătat fanilor ei, într-o postare pe Instagram, ce produse are aceasta în frigider.

De la somon afumat, la cârnăciori tari, salam de Sibiu, unt, pastramă, cașcaval, dar și produse lactate, respectiv Sana și brânză cu smântână la 50% reducere, se regăsesc în frigiderul Mihaelei Bilic. Fanii au putut să vadă că medicul nutriționist avea în frigider și 3 sticel de Coca Cola.

Medicul a susținut că nu are nicio problemă să consume produsele lactate, chiar și expirate, punctând că sănătatea nu este pusă în pericol. În timp ce majoritatea nutriționiștilor recomandă să nu consumăm produse procesate, mai ales mezeluri, Mihaela Bilic nu este de aceeași părere.

„Dacă tot a fost ieri ziua internațională a laptelui, iată cum arată frigiderul meu. Produsele lactate dețin supremația și, ca să fie cat mai fermentate/maturate și pline de probiotice, nu doar le mănânc expirate, dar le și cumpăr de la raftul de vânzare accelerată/preț redus”, este mesajul transmis de Mihaela Bilic, pe Instagram.

Reacțiile la postarea medicului nu au întârziat să apară.

„Șiiiii eu… Și le mai dau și la copii! (3 buc) / Și eu tot de la reduceri / Bravvissima / Aveți plin frigiderul cu produse 100% românești, felicitări”, sunt câteva dintre comentarii.

Ce caută Coca Cola în frigiderul nutriționistei

Au existat și internauți care s-au întrebat ce caută Coca-Cola în frigiderul unui doctor care promovează alimentația sănătoasă.

„Păcat ca ați lăsat Coca Cola acolo… nu vă critic și eu consum Pepsi câteodată dar se pierde mesajul frumos pe care ați vrut sa l transmiteți“, a comentat o internaută.

Nutriționistul vedetelor a explicat care este motivul pentru care consumă și sucuri acidulate. Mai ales că le bea constant.

„Băuturile răcoritoare cu îndulcitori sunt, după părerea mea, un produs necesar. Nu numai pentru persoanele aflate la cură de slăbire, ci mai ales pentru diabetici, din ce în ce mai numeroși în țara noastră. Consider că trebuie să existe pe piață toate variantele de produse, urmând ca apoi consumatorul să-l aleagă pe cel pe care-l dorește”, a menționat Mihaela Bilic

Alți fani ai medicului nutriționist au spus că românii nu vor înțelege niciodată că un produs expirat nu este neapărat interzis consumului.

„Sunt clienți care au impresia, că dacă consumă un produs expirat de doar o zi, vor muri a doua zi! Românii nu vor înțelege niciodată că un produs expirat nu este neapărat interzis consumului, și nu se vor îmbolnăvi cu siguranță! Să le cumpere la Bulina Accelerata cu siguranță au impresia că sunt ultimii săraci și nu vor pune în coș acele produse! Ar trebui o educație pe această temă și așa risipa alimentară nu ar mai fii un subiect de top!“, a scris o altă internaută.

Au fost și fani mai acizi în comentarii.

„Arată bine frigiderul, curat ,are trei rafturi pline cu prețuri expirate Lipsește sticla de vin Bon apetit“, a comentat un internaut la postarea Mihaelei Bilic în care a arătat ce are în frigider.

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *