Prima pagină » Lifestyle » Ce ar trebuii să faci seara pentru a te trezi dimineața vesel
Ce ar trebuii să faci seara pentru a te trezi dimineața vesel

Ce ar trebuii să faci seara pentru a te trezi dimineața vesel

06 ian. 2021, 13:45,
în Lifestyle

Setați alarma cu o oră mai devreme, faceți yoga sau orice tip de excercitii – aflați ce să faceți înainte de a merge la culcare, astfel încât a doua zi să vă simțiți 100%. Nu contează dacă vă ridicați la șase dimineața sau mai târziu.

Setați alarma cu o oră mai devreme pentru un antrenament

Nu este un secret faptul că exercițiile fizice dimineața te vor ajuta să te simți mai bine pe tot parcursul zilei . Dar trezirea mai devreme decât de obicei pentru exerciții fizice poate fi dificilă. Pentru a evita somnul excesiv, încercați să setați mai multe alarme.

Pregătiți prânzul de cu seara

Să mănânci noaptea nu este o idee bună, dar poți pune în prealabil un prânz delicios și sănătos. Puteți folosi timpul liber liber, iar dispoziția pentru o dietă sănătoasă seara (mai ales dacă este vineri seara) nu vă va lăsa să vă pierdeți motivația dimineața.

Bea un pahar cu apă

Apa înainte de culcare este esențială dacă aveți o piele cu probleme pe care nu funcționează nicio loțiune. Dar cea mai bună regenerare a pielii va fi asigurată doar de 8-12 pahare de apă pe. De asemenea, vă va ajuta să vă accelerați metabolismul.

Faceți yoga

Yoga este excelentă pentru tratarea insomniei și a anxietății, care vă pot ține treaz. O încălzire bună va ameliora și durerile de cap: prin ameliorarea tensiunii de pe gât și umeri, vă puteți ajuta mai bine decât analgezicele obișnuite.

Serviti o cină cu adevărat sănătoasă

Somonul, la fel ca alte tipuri de pește, conține acizi grași omega-3, care pot reduce riscul de cancer mamar. În plus, puteți găti cina cu fructe de pădure, leguminoase, broccoli, produse lactate și roșii.

Bea un pahar de vin la cină

Ca și în cazul oricărui tip de alcool, este important să știți când să vă opriți. Consumul unui singur pahar de vin în mod regulat (și cu un pahar înseamnă 150 ml) pe noapte poate preveni atacurile de cord și întări oasele. Dacă bei mai mult, efectul poate fi opus și nu este dificil să câștigi câteva kilograme în plus din vin – alcoolul îți deschide pofta de mâncare și conține o mulțime de calorii.

O bucată de ciocolată neagră poate face minuni

Chiar dacă vă refuzați orice dulciuri, câteva grame de ciocolată neagră bună nu vă va dăuna: vă ajuta la ameliorarea stresului, la scăderea tensiunii arteriale și la eliminarea oboselii eterne.

Pregătește-te pentru culcare mai devreme decât de obicei

Înainte de o zi importantă sau doar de o zi dificilă, cel mai bine este să vă terminați treaba mai devreme. Dacă nu puteți dormi, încercați să faceți un duș cald și să vă întindeți.

Alătură-te pe WHATSAPP canalului BZI, pentru a fi la curent cu cele mai noi știri

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

`
`