Prima pagină » Local » Ce ar fi promis Maricel Popa la cheful monstru de la Ceahlău al PSD Iași? Minciuni electorale printre lăutari și râuri de băutură – VIDEO

Ce ar fi promis Maricel Popa la cheful monstru de la Ceahlău al PSD Iași? Minciuni electorale printre lăutari și râuri de băutură – VIDEO

02 iun. 2022, 02:00, 1 ,
Vlad Rotaru în Local

Cheful de la Ceahlău, organizat de Maricel Popa, liderul PSD Iași, a scos la iveală mai multe detalii. La petrecerea care s-a lăsat cu paranghelie mare, stropită din belșug cu băutură, lăutari și dans pe mese, Maricel Popa ar fi făcut unele promisiuni cu iz populist, care ar fi fost discutate cu Marcel Ciolacu, șeful său din PSD

Bătaie totală de joc la adresa alegătorilor români. Liderii PNL și PSD, principalele partide de guvernământ din România, și-au dat arama pe față și au arătat cum pun țara la cale. Petrecerea organizată de senatorul PSD Maricel Popa la Ceahlău este doar un exemplu despre cum astfel de personaje au pe mână proiectele unui județ și cum aceștia iau decizii care privesc zeci de mii de oameni.

Promisiuni făcute printre lăutari la cheful de la Ceahlău, organizat de senatorul PSD Popa

Surse din mediul politic au arătat că la petrecerea de la Ceahlău, Maricel Popa ar fi spus că a discutat cu Marcel Ciolacu despre majorarea pensiilor cu 20-25 de procente, dar și a salariilor de la stat cu circa 15 la sută. În condițiile în care inflația a ajuns la 8,1 la sută, un maxim istoric, statul condus de PNL-PSD nu a reușit să rezolve această problemă, iar zeci de mii de români sunt tot mai împovărați de rate. Și totuși, personaje ca Maricel Popa promit marea cu sarea la un chef scăldat în băutură, în fața unor primari care au fost ademeniți ani la rând cu proiecte și bani ce nu au mai venit în județ.

Maricel Popa a devenit rușinea județului Iași

Pentru toate acestea, Marcel Ciolacu poate avea o mare problemă dacă nu rezolvă promisiunile sau scăpările lui Maricel Popa. Din moment ce senatorul PSD ar fi spus că a discutat cu Marcel Ciolacu despre aceste majorări sociale din bugetul statului, promisiuni care, pentru moment, nu au nicio acoperire, Marcel Ciolacu trebuie să iasă public și să explice toate aceste detalii. Reacția liderului PSD Iași demonstrează că politicienii nu lucrează deloc în beneficiul alegătorilor, ci „pun țara la cale” la băutură, printre lăutari. Iar Maricel Popa nu este singurul exemplu rușinos printre politicieni, printre cei care aduc deservicii locuitorilor județului Iași și care ar trebui să fie sancționat de către alegători.

Senator PNL, Virgil Guran: „Îi adunam pe primari, pregăteam niște lăutari așa cum trebuie, băutură”

Nu doar cei de la PSD se ocupă de chefuri cu lăutari și băutură când trebuie să dea explicații pentru lipsa investițiilor. Senatorul de Dâmbovița Virgil Guran, proaspăt ales vicepreședinte al PNL la Consiliul Național, a explicat senin cum păcălea primarii liberali care îi cereau bani pentru proiectele comunității. Pentru a nu da explicații despre faptul că nu reușea să impună proiecte la centru, Virgil Guran prefera să facă chefuri cu râuri de băutură și cu lăutari. Iar acesta a recunoscut senin cum a ajuns să-și păcălească proprii colegi. Liberalul a mai fost implicat și în alte scandaluri.

„Vă spun ceva din experiența de președinte de organizație la Dâmbovița. În ultimul timp, am cam avut probleme și le-am rezolvat în felul următor: când trebuia să vorbim despre proiecte, îi adunam pe primari, pregăteam niște lăutari așa cum trebuie, băutură… Când începeau să mă întrebe așa mai hotărât: «Domnule, cum stăm cu proiectele, când vin, nu știu ce?», făceam semn, dădeam  drumul la lăutari, la băutură și îi linișteam, uitam de treaba asta”, a susținut Virgil Guran.

La cheful de la Ceahlău al PSD Iași, a participat și un primar USR, Leon Bălteanu, de la Mircești, dovadă că Maricel Popa încearcă să facă alte combinații politice.

Comentarii
  • Popa să vedem cum speli fața PSD cu Lăcrămioara Ursu, repetenta cu 11 clase pe care ai angajat-o consiliera ta cu diplomă de licență falsă cumpărată de la Cahul. Se pare că ai fost complice, știai de situație dar ți-au plăcut fetițele livrate de ea. DNA știe!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

`
`