Prima pagină » Cancan ultimă oră » Ce altă pasiune are Puya, pe lângă muzică. Ce nu se știa despre artist: „Presupune să ai o conduită…

Ce altă pasiune are Puya, pe lângă muzică. Ce nu se știa despre artist: „Presupune să ai o conduită…

27 apr. 2024, 17:20,
BZI.ro, în Cancan ultimă oră

Puya nu are nevoie de prea multe prezentări căci este unul dintre cei mai iubiți și apreciați artiști din România. A reușit să își construiască o carieră muzicală de succes în aproape trei decenii și, de curând, în cadrul unui interviu pe care l-a acordat pentru Xtra Night Show, a mărturisit că, pe lângă muzică, este pasionat și de sport.

Puya, sau Dragoș Gărdescu, pe numele real, este unul dintre cei mai apreciați artiști de rap din țara noastră. A devenit celebru odată cu înființarea trupei La Familia, alături de Sișu, iar după destrămarea grupului, a început o carieră solo.

Ce altă pasiune are Puya, pe lângă muzică

În cadrul unui interviu pentru Xtra Night Show, Puya a vorbit și despre o altă pasiune a lui, sportul. Artistul mărturisește că îi place să meargă des la gale MMA.

„Am fost la mai multe gale. Îmi place sportul, îmi place mai ales genul ăsta de sport. E un sport mai cartieristic, na. Mie mi se pare foarte greu să te bați cu emoțiile și cu insuccesul. Dacă ai mâncat o dată bătaie, să ai curaj să mai mergi și a doua, și a treia oară. Chestiile astea mie mi se par spectaculoase. Oamenii în lumea reală pentru mult mai puțin intră în depresie, mai ales să mănânce bătaie în fața multor oameni, e foarte greu să te bați cu chestia asta și cred că în primul rând trebuie să stai bine cu mentalul.”, a declarat Puya.

Întrebat dacă și-ar dori ca, la un moment dat, să intre în ring, în rolul de luptător, Puya a declarat că nu ar putea face asta pentru că nu are timp.

„Eu nu am timp. Asta presupune să ai o conduită de sportiv, ori eu sunt ziua sportiv, noaptea bețiv. Trebuie să fii tot timpul sportiv.”, a mai spus artistul, cu zâmbetul pe buze.

Cum este Puya în rolul de tată

Puya trăiește o frumoasă poveste de dragoste cu Melinda, femeia alături de care are trei copii. Într-un interviu pe care l-a acordat cu ceva vreme în urmă, artistul spunea că nu s-a considerat niciodată un părinte exigent.

„Nici nu poți să-ți faci copilul neadaptat, să îi impui niște reguli de care societatea nu mai ține cont (…) Foarte mult timp, copiii mei nu au avut telefoane. Pandemia le-a pus telefoanele în mână și aveam mereu discuția asta că alții aveau și ele nu aveau și am zis să o mai țin eu așa, pentru că nu au ce să discute cu ăia (n.r. cu alții copii de vârsta fetele lor)”, a declarat Puya, în cadrul podcastului moderat de Damian Drăghici.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *