Prima pagină » Local » Ce alcoolemie avea şoferul care a provocat accidentul din Bucium! Acum se explică totul (Exclusiv)
Ce alcoolemie avea şoferul care a provocat accidentul din Bucium! Acum se explică totul (Exclusiv)

Ce alcoolemie avea şoferul care a provocat accidentul din Bucium! Acum se explică totul (Exclusiv)

02 feb. 2021, 16:01,
BZI.ro, în Local

La prima probă de sânge recoltată în vederea stabilirii alcoolemiei a rezultat 2.75 mg/l alcool pur în aerul expirat, iar la a doua probă a reieşit o valoare de 2.60 mg/l alcool pur.

Reamintim faptul că șoferul care a provocat duminică seara un accident în zona Institutului de Psihiatrie „Socola” din Iași avea o alcoolemie ridicată. Acesta a suferit răni grave și a intrat în comă. Din acest considerent, bărbatul nu a putut fi testat alcoolspcopic în momentul accidentului rutier.

Accident rutier grav la Iași. Patru persoane au fost rănite

În urma accidentului a rezultat rănirea a 4 persoane. Un şofer în vârstă de 60 de ani a fost diagnosticat cu politraumă şi a fost intubat de la locul accidentului cu o fractură de bazin şi dezinserţie de mezenter. Iniţial a fost diagnosticat şi tratat la Unitatea de Primiri Urgențe, iar ulterior a fost trimis în sala de operaţie, la chirurgie.

Soţia lui a refuzat transportul dar a venit la UPU, în cursul dimineţii de ieri cu o contuzie toraco-abdominală. Celălalt şofer în vârstă de 24 de ani are o contuzie toarco-abdominală şi a fost externat pentru a merge acasă, fiindu-i recomandat repausul, a declarat prof. dr. Diana Cimpoeșu, șefa UPU SMURD Iași.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *