Prima pagină » Local » Ce-ai făcut, Vasilică? În 2020 îl criticai pe Ludovic Orban că modifică legea electorală cu puțin timp înainte de alegeri, acum susții comasarea alegerilor – FOTO

Ce-ai făcut, Vasilică? În 2020 îl criticai pe Ludovic Orban că modifică legea electorală cu puțin timp înainte de alegeri, acum susții comasarea alegerilor – FOTO

26 feb. 2024, 14:04, 3 ,
în Local

Ipocrizia politicienilor este fără margini, iar în 2024 se poate vedea cel mai bine în contextul în care ciuma roșie PSD și febra galbenă PNL au hotărât să încalce în picioare Constituția României prin comasarea alegerilor.

Politicieni precum Vasilică Toma, sau Vasile Citea ”dădeau de pământ” cu PNL-ul și cu proasta guvernare. Vasilică Toma scria, în postările publicate pe rețelele de socializare că liberalii calcă în picioare Constituția și că Ludovic Orban – la acea dată premier PNL – aduce modificări în legea electorală care sunt ilegale.

Vasilică Toma îl critica pe Ludovic Orban în 2020. În 2024 votează pentru comasare

Ipocrizia politicienilor este evidentă, iar rețelele de socializare păstrează dovezi ale modului în care aceștia ne mint pe față, mint poporul care-i votează la fiecare patru ani. Este și cazul lui Vasilică Toma, parlamentar PSD Iași care în 2020 ”țipa” pe unde apucă faptul că Ludovic Orban – la acea dată premier PNL – încalcă legea făcând modificări electorale cu puțin timp înainte de alegeri.

Vasilică Toma ”urla” că Orban încalcă legea! În 2024 tace chitic când partidul său încalcă Constituția României

În 2024 când ciuma roșie PSD și febra galbenă PNL au bătut palma pentru ciolan, Vasilică Toma nu mai ”strigă” pe rețelele de socializare ci mai mult, acesta consideră că este un lucru bun pentru români, chiar dacă Constituția României este călcată în picioare, în contextul în care CCR s-a pronunțat acum câțiva ani pe o speță identică, pe vremea PDL-ului lui Băsescu. Ipocrizia lui Vasilică Toma și a altora ca el trebuie demascată pentru ca alegătorii să vadă ceea ce votează, să vadă că astfel de politicieni nu dau 1 leu pe interesul poporului că își urmează doar propriul interes. Ba mai mult, Vasilică Toma nu mai spune nimic despre PNL pentru că ordinul pe unitate prevede candidați comuni cel puțin la alegerile europarlamentare. Astfel spus, parlamentarul social democrat are ditamai botnița impusă de covrigarul Marcel Ciolacu.

Agramatul Vasile Cîtea ”urla” pe rețelele de socializare împotriva PNL-ului

Nu este primul și singurul politician PSD-ist care e redus la tăcere. Politicieni precum Marcel Popa, sau agramatul Vasile Cîtea încep să nu mai țipe ca-n gură de șarpe ce hoți sunt cei din PNL. Faptul că de la centru li s-a dictat să nu mai facă atâta zarvă este de înțeles în contextul în care ciuma roșie PSD și febra galbenă PNL și-au împărțit ciolanul la guvernare și au de gând să mai fure din buzunarele românilor încă cel puțin patru ani.

Revenind la agramatul Vasile Cîtea, cel care a terminat liceul la 24 de ani și care scrie atât de prost încât și copiilor de generală le-ar fi rușine cu așa ceva, posta în 2020 numeroase texte împotriva liberalilor. În 2024 totul este bine, iar Guvernul condus de covrigarul Marcel Ciolacu bagă țara în faliment, dar politicienilor YESMAN nu le pasă pentru că sunt obișnuiți să stea cu capul plecat și să fure fără a face ceva concret pentru români.

Vedem cum politicienii care până mai ieri se înjurau, astăzi sunt ca frații, astăzi au bătut palma pentru că ciolanul este mare și trebuie împărțit. Atât PNL-iștilor cât și PSD-iștilor le este frică pentru că, dacă nu sunt uniți și nu comasează alegerile călcând în picioare Constituție României, vor fi alungați de la Guvernare și vor pierde ciolanul mult dorit. Din păcate pentru ei, comasate sau necomasate, alegerile vor fi câștigate de patrioți. Românii s-au săturat de această mizerie politică și de acest Guvern iresponsabil.

Alătură-te pe WHATSAPP canalului BZI, pentru a fi la curent cu cele mai noi știri
Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

`
`
BZI - Editia Digitală - pdf
18 octombrie 2024
18 octombrie 2024