Prima pagină » Cancan ultimă oră » Ce afaceri are Nicolai Tand de la Asia Express. Care este proiectul de suflet al celebrului bucătar

Ce afaceri are Nicolai Tand de la Asia Express. Care este proiectul de suflet al celebrului bucătar

26 oct. 2024, 09:02,
în Cancan ultimă oră

Nicolai Tand s-a născut în Maramureș, într-o familie cu patru copii, el fiind cel mai mic. Concurentul de la Asia Express și-a pierdut tatăl pe când el era un copil, iar de atunci a început să muncească. Celebrul bucătar recunoaștea în urmă cu ceva timp că a pornit de jos, ca în prezent să dețină două afaceri profitabile.

Nicolai Tand s-a născut în comuna Rozavlea din Maramureș, a împlinit 50 de ani în luna aprilie și este cel mai mic dintre frați. Concurentul povestea la Asia Express că a fost nevoit să muncească de când era doar un copil, mai ales după ce și-a pierdut tatăl la 12 ani. De atunci, celebru bucătar a continuat să muncească și are în prezent două afaceri profitabile.

Ce afaceri are Nicolai Tand de la Asia Express

Nicolai Tand nu a uitat de locurile natale, așa că în Rozavlea are o pensiune, fiind proiectul de suflet al celebrului bucătar. A pus bazele afacerii în urmă cu mai mulți ani în care s-a implicat și soția lui, cea care se ocupă și în prezent de pensiune.

Nicolai Tand declara că a dedicat mult timp afacerii, astfel că atunci când pensiunea a fost renovată, tot el s-a ocupat. A schimbat gardul vechi, făcut de tatăl lui, cu unul nou, din nuiele, iar podelele pensiunii au fost puse de el, căci spunea că a învățat tot de la tatăl lui care a fost tâmplar.

Nicolai Tand mai are și o altă afacere, un restaurant unde mâncarea poate fi luată la pachet. În plus, mai are și o altă locație, dar care a fost închisă pentru relocare.

Concurentul și-a sărbătorit ziua de naștere în Asia Express

Aniversarea celor 50 de ani l-au prins pe Nicolai Tand în Asia Express. Concurentul și-a sărbătorit ziua de naștere în Indonezia alături de colegul lui, Sorin Brotnei și celelalte echipe, dar a primit și mesaje din partea familiei.
Nicolai Tand a izbucnit în lacrimi atunci când și-a auzit sora, pe Ancuța, dar și când a primit mesaje de „La mulți ani!” de la soția lui, Monica, și cei doi copii, Ilona și Iancu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

`
`
BZI - Editia Digitală - pdf
28 octombrie 2024
28 octombrie 2024