Prima pagină » Cancan » Ce afacere și-a deschis Vica Blochina. „Fac bani mulți”

Ce afacere și-a deschis Vica Blochina. „Fac bani mulți”

23 ian. 2024, 08:22, 1 ,
BZI.ro, în Cancan

Vica Blochina și-a deschis o afacere de care este foarte mândră. A învățat din toate experiențele și a depus eforturi considerabile pentru a se ridica mereu. Ca rezultat, acum se percepe ca o femeie puternică, frumoasă și împlinită din toate perspectivele.

De aceea, într-un interviu recent, fosta amanta lui Victor Pițurcă a afirmat că este foarte mulțumită de viață pe care o trăiește acum. Este fericită că a reușit să slăbească în urma intervenției chirurgicale la stomac pe care a suferit-o în 2023.

Cu ce se ocupă Vica Blochina

Legătura cu fiul ei este excelentă, iar în ceea ce privește cariera sa, totul merge foarte bine. Conform spuselor sale, banii nu sunt o problemă pentru ea, pentru că a ajuns într-un punct în care nici măcar nu-și mai verifică soldul din conturile bancare. Cineva se ocupă de banii ei, în timp ce ea știe doar că are și face foarte mulți bani, pentru că și muncește pe măsură.

Face promovare intensă pentru numeroase produse în mediul online, deține și propria afacere, iar toate acestea îi aduc un venit pe care unii doar îl pot visa, permițându-i să trăiască într-un mod luxos.

”Am slăbit foarte mult. Nici nu am cântar, nu mă cântăresc. Dar acum am slăbit mult, pentru că mănânc foarte puțin. Dar nu am slăbit așa, cât îmi doresc. Nu știu exact cât am dat jos, pentru că nu mă cântăresc niciodată. Nu știu câți bani am în cont și nu știu niciodată câte kilograme am! De bani se ocupă tot timpul cineva, dar de kilograme nu mă interesează. Promovez online diverse produse, am platformă… Avem contracte cu fabrici.

Fac demult aceste lucruri, dar diferența este că acum promovez foarte mult online, foarte puternic, pentru că fac bani mulți. Și atunci e bine. În rest, totul este foarte bine la mine. Nu am de ce să mă plâng, să știi! S-au aranjat lucrurile. Toate. Și cu fiul meu lucrurile stau bine. E totul e foarte ok. Cumva am ajuns la un echilibru în viață, din toate punctele de vedere. Nu pot să mă plâng”, a spus Vica Blochina, conform Viva.

Ce afacere și-a deschis Vica Blochina

Vica Blochina deține o afacere specializată în vânzarea de lenjerii de pat de lux și body-uri modelatoare, care pare să aibă un succes remarcabil în ultima perioadă. Fosta parteneră a lui Victor Pițurcă petrece mai mult timp la birou, unde se ocupă personal de preluare a comenzilor clienților săi. Recent, a dorit să le exprime recunoștința tuturor pentru numărul mare de comenzi înregistrate în ultimele zile.

„Eu încă sunt la birou, împachetez și voiam să vă arăt un lucru. Să știți că orice comandați la noi, primiți cadourile. Spre exemplu, aici a comandat o clientă niște body-uri modelatoare și acum o să îl pregătesc cu voi, ca să vedeți ce cadou punem clientei noastre. Avem o mulțime de cadouri. La orice colet, noi avem câte un cadou. Vreau să vă reamintesc că oferta este valabilă 48 de ore și este o ofertă foarte generoasă, aveți o pilotă din catifea, trei fețe de pernă și încă un set de cearceaf de pat din Damasc și două fețe de pernă.”, a spus Vica Blochina în mediul online despre afacerea ei.

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *