Prima pagină » Cancan ultimă oră » Ce afacere și-a deschis Dana Nălbaru. Cum l-a surprins pe soțul ei, Dragoș Bucur: „Special pentru mine”

Ce afacere și-a deschis Dana Nălbaru. Cum l-a surprins pe soțul ei, Dragoș Bucur: „Special pentru mine”

29 aug. 2022, 18:02,
în Cancan ultimă oră

S-a aflat ce afacere și-a deschis Dana Nălbaru, după ce pus pe primul plan familia. Cu toate că nu a renunțat definitiv la cariera ei muzicală, a preferat să se concentreze pe creșterea celor trei copii. Însă, asta nu înseamnă că nu are o sursă de venit, căci soția lui Dragoș Bucur a reușit să dea lovitura cu un proiect special.

Ce afacere și-a deschis Dana Nălbaru. Cei doi au devenit tot mai discreți cu prezența pe rețelele de socializare. Cu toate acestea, viața lor de zi cu zi este plină de activități. Dragoș Bucur prezintă emisiunea Visuri la cheie de la Pro TV, în timp ce soția lui s-a dedicat unei activități mai… gustoase! Se pare că Dana Nălbaru și-a deschis o afacere cu dulciuri, dar nu este una obișnuită.

Ce afacere și-a deschis Dana Nălbaruâ

Soția lui Dragoș Bucur s-a concentrat în ultimii ani pe creșterea copiilor, Sofia, India Roxana și Kandri. Însă, artista s-a lansat și în afaceri. Și-a transformat pasiunea pentru cofetărie într-o sursă de venit. Pentru că soțul ei suferă de diabet și nu are voie să consume dulciuri, Dana Nălbaru a creat și două prăjituri speciale pentru persoanele care au această afecțiune.

„Din gama ei de prăjituri, două sunt făcute special pentru mine. Fără zahăr, fără nimic”, a dezvăluit Dragoș Bucur, în exclusivitate pentru Ego.ro.

Conceptul este unul inedit, căci publicul țintă al Danei Nălbaru nu sunt copiii, așa cum ar părea la prima vedere.

„Acest concept nou în România, de dulciuri pentru adulți, a luat naștere în urma călătoriilor noastre prin lume”, a mărturisit artista.

Se pregătește pentru extinderea afacerii

Dorința ei nu a fost să se îmbogățească, ci a lansat bistro-ul de care se ocupă acum din pasiune. Din fericire însă, clienții au devenit tot mai numeroși, datorită dulciurilor delicioase. A lansat în România o colecție de drajeuri de lux, iar acum se pregătește să mai deschidă încă o locație.

„Acum deschidem un loc nou în Otopeni. Cred că în vreo 10 zile îi dăm drumul. „Tănțica’ îi zice. M-am implicat și eu, absolut. Alex Gavrilescu (n.r. unul dintre arhitecții emisiunii ‘Visuri la cheie’) m-a ajutat pe partea de design și de amenajare. Și eu am pus umărul efectiv la treabă. N-a prea fost de dărâmat, aici, dar nu contează”, a mai povestit Dragoș Bucur, pentru sursa citată anterior.

Ce spune Dana Nălbaru despre acest concept

Nu a vrut să aibă o cofetărie banală, ci să ofere experiențe inedite pentru adulții care își doresc să se bucure de niște dulciuri speciale.

„A venit rândul să prezint consumatorilor de bomboane, marca YAAOMM. În Danemarca există Hygge, iar noi avem acum inspirația Yaaomm, acest „You Are Always On My Mind’ (nr. tu ești mereu în mintea mea) pe care îl poți spune cuiva drag, în orice limbă dorești, sub forma unui cadou dulce. În aceste vremuri nu-i nimic mai frumos decât să petreci cu cei dragi, într-o atmosferă caldă, bucurându-te de lucruri simple și rafinate”, povestea Dana Nălbaru mai demult, conform sursei citate anterior.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *