Prima pagină » Cancan » Ce a vrut Andreea Mantea să facă la nunta lui Bursucu. Gluma pregătită de prezentatoare

Ce a vrut Andreea Mantea să facă la nunta lui Bursucu. Gluma pregătită de prezentatoare

18 oct. 2023, 14:05,
în Cancan

Recent, Bursucu s-a căsătorit cu partenera sa, iar la eveniment a fost prezentă și Andreea Mantea. Prezentatoarea de la Casa Iubirii a făcut o remarca amuzantă la nuntă, la adresa colegului său de la Kanal D.

Prezentatorul de la Roata Norocului și partenera sa și-au celebrat nunta în acest weekend, organizând evenimentul la malul mării. Printre invitați s-au numărat și câteva vedete de la Kanal D, precum Andreea Mantea, Simona Pătruleasa, precum și Ana Barnoschi, colega de platou a prezentatorului.

Ce a vrut Andreea Mantea să facă la nunta lui Bursucu

Andreea, soția lui Bursucu, a ales o rochie impresionantă pentru ziua nunții lor, iar buchetul de flori a fost neobișnuit. Cununia civilă a avut loc pe malul mării, iar petrecerea de seară a fost o deosebită. Mirele și mireasa au ales un club exclusivist în partea de nord a stațiunii Mamaia ca locație pentru eveniment.

Andreea Mantea a participat la acest eveniment alături de fiul ei, David. Prezentatoarea de televiziune a purtat sau rochie lungă, de culoare roșie, și a asortat câteva bijuterii cu ținută.

Alături de Bursucu, vedeta a prezentat mai multe nunți la emisiunea Se strigă darul. Astfel, bruneta s-a gândit să facă o glumă la nunta colegului lui ei de la Kanal D.

“Eu i-am zis că am vrut să vin cu lada de zestre și să scot două găini din ea și să-I spun: uite, ăsta este darul tău din seara asta!”, a spus prezentatoarea de la Kanal D, potrivit Wowbiz.ro.

“Eu i-am spus, Andreea uite-te la noi doi, după ce am făcut zeci de nunți împreună, am ajuns în situația asta în care tu să-mi spui mie casă de…”, a completat Bursucu. “De r…t, să nu-și bage nimeni nasul în ea!”, a adăugat Andreea Mantea.

“Asta eeee! Așa le spunea tuturor mirilor, uite că a venit rândul meu acum!”, a continuat Bursucu, iar Andreea Mantea a oferit un alt răspuns. “Mi-a fost rușine, plus că e foarte frumos aici!”, a spus ea.

Andreei Mantea îi priește singurătatea

Andreea Mantea, ajunsă la vârsta de 36 de ani, este una dintre cele mai îndrăgite vedete din țara noastră. Moderează de câțiva ani diferite show-uri de succes, ba chiar ea a fost la un moment dat imaginea unei emisiuni, în care și-a găsit și sufletul pereche, pentru o perioadă.

Timpul a trecut însă de atunci, iar Andreea Mantea nu a mai fost văzută la brațul altui bărbat. În ciuda a ceea ce cred oamenii, mai cu seamă că este tânără, frumoasă și celebră, bruneta spune că nu mai este deloc abordată de domni în ultima vreme, astfel încât își dedică integral timpul propriei persoane, dar și copilului ei.

„Nu-mi mai scrie nimeni. Nu (n.r. – nu s-a îndrăgostit în ultima perioadă). Doar de mine, când mă uit în oglindă, în fiecare dimineață. Îmi dedic timpul mie, mă ador pe mine, mă iubesc pe mine, mă îndrăgostesc de mine. Și restul pentru fiu-miu, atât. Aș zice că este 50%-50% ponderea”, a declarat Andreea Mantea.

Andreea Mantea a povestit în trecut despre experiențele eșuate pe plan sentimental prin care a trecut. Nu doar ultima, alături de Cristi Mitrea, a marcat-o, ci și alte povești din trecut, când vedeta a fost chiar și înșelată.

Prezentă la nunta colegului ei Bursucu, Andreea Mantea a vrut să îi facă o declarație inedită.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *