Prima pagină » Actualitate » Ce a transmis psihiatrul criminalului din Argeş, după ce s-a finalizat autopsia celor cinci cadavre

Ce a transmis psihiatrul criminalului din Argeş, după ce s-a finalizat autopsia celor cinci cadavre

10 aug. 2022, 13:44,
BZI.ro, în Actualitate

Autopsia celor cinci persoane decedate din Bascov a fost finalizată de medicii legişti astăzi, 10 august 2022. Cazul care a uluit pe toată lumea a fost comentat şi de psihiatrul criminalului din Argeş. Acesta a transmis că era un om paşnic şi din momentul în care l-a văzut nu a crezut că poate fi capabil de o asemenea grozăvie.

”Acest caz era unul extrem de bine monitorizat, pentru că familia era tot timpul alături de el. El era un bărbat foarte pașnic, m-am uitat în fișă, l-am interpretat inițial ca fiind un om slab, un om astenic și anxios, temător”, a transmis psihiatrul criminalului din Argeş.

Bărbatul a fost reținut la scurt timp după ce s-a produs grozăvia. La auzirea acestei vești, vecinii au rămas înmărmuriți și au făcut declarații de-a dreptul halucinante.

Psihiatrul criminalului din Argeş, totul despre cel care a omorât cinci persoane

Psihiatrul bărbatului din Bascov, judeţul Argeş, care şi-a omorât părinţii, fratele, sora şi nepoata, a oferit o declaraţie în ceea ce priveşte cazul care a îngrozit România.

Femeia a ţinut să menţioneze că este extrem de ciudat cum a reuşit acest bărbat cu afecţiuni psihice să comită aceste crime şi fără ca nicio persoană să nu reacţioneze.

„Ceea ce colegul meu descria ca posibilitate heterosuicid altruist este una dintre variante. Ferească Dumnezeu, sigur că îți vine în minte orice, te gândești și la faptul că aceste persoane sunt foarte ușor de manipulat. Foarte ciudat, cum să poți tu, în două case, în același moment, să faci astfel de nenorociri și nimeni să nu reacționeze, fiind vorba de mai mulți adulți”, a spus psihiatrul.

Psihiatrul criminalului din Argeş: „O minte tulburată este imprevizibilă”

Femeia care se ocupa de cazul bărbatului a ţinut să mai adauge că autorul masacrului din Argeş va fi examinat de mai mulţi medici psihiatri, un medic legist şi mai mulţi psihologi. Mai mult decât atât, în aceeaşi ordine de idei, psihiatrul afirma că un om care este în deplinătatea facultăţilor mintale se poate schimba la 5 minute, darămite o minte tulburată precum ce a criminalului.

„Foarte greu de spus care a fost motivul! E dificil de spus că ar fi realizat situația sau din ce unghi o realiza. Noi nu putem să creăm un oprobriu public contra unui om extrem de bolnav. Un individ care nu știm cum a acționat, nu cunoaștem circumstanțele, nu am văzut dosarul de urmărire, noi nu cunoaștem decât ceea ce a putut scăpa în mediul public. Sunt multe variante care pot fi luate în considerare pentru o minte tulburată. Va fi examinat de doi medici psihiatri, de un medic legist și probabil și niște psihologi. El trebuie foarte bine investigat. Unii pot să menționeze orice, și noi putem spune orice, și peste cinci minute să spunem cu totul altceva. Toți suntem imprevizibil, cu atât mai mult o minte tulburată este imprevizibilă”, a declarat psihiatrul la Antena 3.

Vă reamintim faptul că ieri, 9 august 2022, bărbatul din județul Argeș a comis un întreg masacru, în propria casă. Individul a folosit un ciocan și mai multe pietre cu care și-a lovit cu bestialitate nepoata, sora, fratele și părinții.

Comentarii
  • Persoana din poza este Psihiatru care il trata le acest om cu grave probleme de sanatate mintala? Scuze cred ca, si dansa asa cum arata si a comentat are nevoie de ajutor de la colegii in domeniu. Sunt Institute care se ocupa de aceste probleme numai ca, nu exista legislatie corecta si Centre de Reabilitare in conditii decente asa cum spune dl prof. Butoi.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *