Prima pagină » Sport » Ce a spus Sorana Cîrstea după meciul în care a avut un dialog incredibil cu antrenorul său, Adrian Cruciat
Ce a spus Sorana Cîrstea după meciul în care a avut un dialog incredibil cu antrenorul său, Adrian Cruciat

Ce a spus Sorana Cîrstea după meciul în care a avut un dialog incredibil cu antrenorul său, Adrian Cruciat

26 feb. 2020, 04:00,
BZI.ro, în Sport

Criza de rezultate a Soranei Cîrstea continuă! După Dubai, românca a ieșit din primul tur și la Doha, însă e optimistă pentru sezonul american.
Învinsă în primul tur de la Doha, Sorana Cîrstea are un început de an modest. Eșecul în fața Elenei Rybakina (6-3, 3-6, 1-6) a fost al patrulea în cele zece meciuri din acest an.
La 3-0 pentru adversară în decisiv, Sorana a apelat la on court coaching, iar dialogul cu antrenorul Adrian Cruciat a fost unul incredibil.

Sorana Cîrstea și Adrian Cruciat la on court coaching

„Un set și jumătate jucat foarte bine, însă, odată ce am pierdut setul doi, și-a intrat în mână și a fost greu în setul 3 să mai revin. Sper data viitoare să reușesc să joc două seturi la fel de bine.”, i-a declarat Sorana Cîrstea trimisului Digi Sport la Dubai, Gabriel Morariu.
Din cele șase succese obținute în 2020, doar unul a venit pe un tablou principal, la Australian Open.

„Din păcate, rezultatele n-au fost atât de bune pe cât m-aș fi așteptat. Am pierdut, și la Dubai, și la Doha, cu două jucătoare de Top 20. Simt că joc bine și sper, la un moment dat, într-o săptămână, nu știu la ce turneu, să se lege și rezultatele”, a mai spus Sorana Cîrstea.

Următoarele turnee la care va participa Sorana Cîrstea vor fi cele de la Indian Wells și Miami. Întrecerile vor fi transmise pe Digi Sport

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *