Prima pagină » Cancan » Ce a spus Mama Geta despre Zanni, după ce s-a aflat că Iancu Sterp a trișat.Tensiunile sunt întinse la cote maxime

Ce a spus Mama Geta despre Zanni, după ce s-a aflat că Iancu Sterp a trișat.Tensiunile sunt întinse la cote maxime

03 mai 2024, 09:56,
BZI.ro, în Cancan

Mama Geta a vorbit despre Zanni după ce s-a aflat că Iancu Sterp ar fi trișat în cadrul competiției Survivor All Stars. Nu mai este un mister faptul că pe internet circulă zvonuri conform cărora Zanni, Iancu Sterp și Andrei Ciobanu sunt finaliștii acestui show. După încheierea filmărilor, toți concurenții s-au întors acasă și urmăresc emisiunile pe ecranele mici.

Fratele lui Culiță Sterp a recunoscut că a folosit metode necinstite în timpul emisiunii de la Pro TV, dar chiar și în aceste condiții, sora sa l-a susținut. Și nu s-a oprit aici! Ce a dorit să transmită cu orice preț Mama Geta despre Zanni? Declarația ei a generat o reacție puternică de comentarii pe internet!

Iancu Sterp ar fi trișat în cadrul competiției Survivor All Stars

Iancu Sterp este unul dintre concurenții preferați de la Survivor All Stars și are o mare susținere din partea fanilor pentru a câștiga. Cu toate acestea, fratele său, Culiță, a dezvăluit că a folosit metode necinstite la Survivor, atunci când a relatat pe internet că a părăsit tabăra din jungla dominicană și a cerut mâncare de la turiști.

Situatia s-a schimbat neasteptat deoarece sustinatorii altor concurenti au observat si au inceput sa comenteze online acest subiect controversat. Geta Sterp, sora lui Iancu, l-a aparat fara ezitare. Tanara sustine ca fratele ei nu a fost deloc un trișor, ci un „descurcăreț”.

„Ce trișat? Asta înseamnă SURVIVOR! Să încerci să te descurci! Se numește DESCURCĂREȚ, nu trișor”, a scris Geta Sterp, pe TikTok.

Și nu s-a oprit aici! Este evident că mama Geta îl susține pe Iancu Sterp să fie câștigător, lucru pe care l-a recunoscut de nenumărate ori. Ea este cea mai mare admiratoare a războinicului de la Survivor și își dorește cu adevărat tot ce este mai bun pentru fiul ei. Tânărul urmează să se căsătorească în acest an, iar mama sa ar fi fost încântată ca Iancu să câștige premiul mare de la Survivor, mai ales pentru evenimentul important din viața lui.

„Am urmărit show-ul cu sufletul la gură. Îm doresc din tot sufletul să câștige premiul cel mare, să aducă trofeul acasă, pentru că merită din tot sufletul. Dacă el va câștiga, nu o să îl aștept numai pe el ca la zi de sărbătoare, ci cred că o să aștept 1000 de oameni. Fiecare trebuie să îmi arate că l-a votat pe Iancu. Și care îmi confirmă mie că l-a votat pe Iancu în finală și l-a susținut atunci va fi răsplătit. Oricum, o să facem acum un giveaway, ca să le dăm acolo ceva, să câștige câteva persoane. Sper că am pronunțat corect giveaway, că m-au învățat copiii”, spunea Mama Geta, pentru viva.ro

Ce a spus Mama Geta despre Zanni

Într-un comentariu postat pe TikTok, Mama Geta a explicat de ce crede că Iancu Sterp ar trebui să primească premiul cel mare de la Survivor în loc de Zanni. Ea consideră că Zanni a câștigat deja competiția o dată și că ar fi momentul pentru un alt câștigător. De asemenea, mama fraților Sterp a menționat faptul că Zanni deține o casă, lucru care a provocat controverse.

„Zanni are casă. A câștigat o dată”, se arată în comentariul făcut de Mama Geta, pe o pagină de TikTok.

Pe internet, persoanele răutăcioase au criticat-o pentru declarația respectivă, având în vedere că Iancu vine dintr-o familie extrem de bogată.

„Zanni are casă, mama Geta are palat și afacere de milioane de lei. De câștigat, să câștige cel mai bun. Zanni e pe primul loc, Iancu pe penultimul. Chiar și cu ura asta fățișă a mamei Geta, Zanni îl iubește pe Iancu”, a scris un susținător de-al lui Zanni, pe TikTok.

Controversele legate de Survivor All Stars nu se opresc, iar după ce Mama Geta și-a spus părerea despre Zanni este clar că lucrurile nu se vor opri aici.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *