Prima pagină » Local » Ce a spus la audieri studentul bănuit de dubla crimă din Moara de Vânt! Sami El Bourkadi: „Da, am fost acolo!” – GALERIE FOTO / VIDEO

Ce a spus la audieri studentul bănuit de dubla crimă din Moara de Vânt! Sami El Bourkadi: „Da, am fost acolo!” – GALERIE FOTO / VIDEO

08 feb. 2022, 02:00,
Ciprian Nedelcu, în Local

Studentul canadian de origine marocană bănuit de dubla crimă din Moara de Vânt a fost audiat ieri de procurori. Ahmed Sami El Bourkadi a fost dus la sediul Parchetului de pe lângă Tribunalul Iași. Tânărul a recunoscut faptul că a mers în vila respectivă înaintea tragediei

Ce a spus la audieri studentul bănuit de dubla crimă din Moara de Vânt! Ahmed Sami El Bourkadi, studentul canadian de origine marocană bănuit de dubla crimă din Moara de Vânt, a fost audiat ieri de procurori. Astfel, el a fost dus ieri, la prânz, la sediul Parchetului de pe lângă Tribunalul Iași. Tânărul a recunoscut faptul că a mers în vila respectivă înaintea tragediei.

„Da, este adevărat: clientul meu a fost audiat. Acesta a recunoscut că a mers în vila respectivă, din zona Moara de Vânt, înainte de a avea loc tragedia de acolo. Însă acesta și-a susținut nevinovăția. Asta a fost: precizarea traseului pe care l-a avut, dacă a fost sau nu în acea vilă. El a recunoscut că a fost acolo, dar a negat că ar fi comis crimele. În rest, nu vă pot spune nimic altceva”, a declarat ieri avocata Raluca Andrei, cea care îl reprezintă pe Ahmed Sami El Bourkadi.

Noi audieri de martori în cazul studentului bănuit de dubla crimă din Moara de Vânt

În această dimineață, studentul bănuit de dubla crimă din Moara de Vânt și 3 martori urmează să fie audiați. Printre aceștia s-ar afla și un martor-surpriză, care ar putea întoarce, cel puțin în teorie, ancheta la 180 de grade. Pe de altă parte, în dosar au fost solicitate și primite noi probe ADN, pentru a se clarifica cine s-a aflat în vilă înainte de producerea dublei tragedii.

„Suspectul a fost audiat în cursul zilei de astăzi (ieri – n.r.). El urmează a fi reaudiat și mâine (astăzi – n.r.). De asemenea, au fost primite noi probe ADN, care îl plasează pe suspect la locul faptelor”, a declarat ieri Mihaela Apostol, prim-procurorul Parchetului de pe lângă Tribunalul Iași.

De remarcat este și faptul că, în cadrul dosarului, proprietarii vilei din Moara de Vânt s-au constituit părți civile, pentru distrugerea imobilului prin incendiere.

Un dublu asasinat care a cutremurat întreaga țară

În decembrie 2021, polițiștii ieșeni au fost anunțați de rude ale tânărului student marocan Youssef Jniyah că el nu a revenit la Bruxelles. Oamenii legii au făcut cercetări și au ajuns la vila închiriată de marocan pe strada Moara de Vânt. Acolo, anchetatorii au dat peste un tablou de groază: Youssef Jniyah şi iubita lui, Ioana Vanesa Burlacu, erau morți în același pat.

După câteva zile, anchetatorii ieșeni au ajuns la Ahmed Sami El Bourkadi, studentul bănuit de comiterea dublei crime. El a fost prins în Roma și adus în Iași. Acesta a fost arestat și, de atunci, se află după gratii. Urmează a se vedea ce se va întâmpla acum, după ce studentul bănuit de dubla crimă din Moara de Vânt a fost audiat în premieră de procurori.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

BZI - Editia Digitală
01 iulie 2024
01 iulie 2024