Prima pagină » Cancan » Ce a spus Irinel Columbeanu despre recalcularea pensiilor, după ce și-a pierdut toată averea.„Legea e bună”

Ce a spus Irinel Columbeanu despre recalcularea pensiilor, după ce și-a pierdut toată averea.„Legea e bună”

27 aug. 2024, 11:19,
Cezar Bulgaru în Cancan

Irinel Columbeanu a vorbit recent despre recalcularea pensiilor. Din cauza pensiei mici, fostul milionar se confruntă cu dificultăți în a-și acoperi cheltuielile de bază, inclusiv cele legate de îngrijirea medicală într-un azil.

După ce și-a văzut averea de 150 de milioane de euro evaporându-se, Irinel Columbeanu a fost nevoit să se mute într-un azil din Ghermănești.

Ce a spus Irinel Columbeanu despre recalcularea pensiilor

După ce și-a cheltuit toată averea, Irinel Columbeanu a ajuns să aibă o pensie lunară de doar 2.000 de lei, sumă pe care o direcționează integral către plata serviciilor oferite de azil.

Deși a intrat în rândul pensionarilor cu un an în urmă, Irinel Columbeanu nu a beneficiat încă de recalcularea pensiilor.

„Legea e bună. Nu am primit încă nicio decizie. Probail și pentru că nu am mult de când iau pensie. Am sub 2000 de lei lunar”, a declarat Irinel Columbeanu, conform fanatik.ro.

Cine deține acum vila lui Irinel Columbeanu

Colapsul financiar al fostului magnat stârnește controverse. Vila sa extravagantă, distrusă parțial de un incendiu devastator, ar fi fost vândută nu la întâmplare, ci unei persoane care ar fi acționat „la pont”, profitând de situația vulnerabilă a lui Columbeanu.

Zvonurile sugerează că ar fi vorba de o avocată, a cărei identitate Columbeanu refuză să o dezvăluie. Unii apropiați ai fostului milionar susțin că el a fost indus în eroare și semnat actele de transfer sub presiune, în timp ce alții cred că a fost o tranzacție convenabilă pentru ambele părți.

”Când am fost plecat cu el la munte, în zilele acelea, cel puțin așa am înțeles că a luat foc după ce cine l-a făcut să-i cumpere casa în niște condiții ciudate, i-a permis să mai stea un timp. Cineva care i-a promis că poate să recrediteze, că poate să lungească treaba, poate să îl salveze, el fiind foarte naiv și în momentele de criză nu mai gândești ca lumea, modele în viață nu prea a vrut el să își ia că era orgolios. El putea să facă altfel lucrurile”, a declarat Sorin Mărcuș, la Xtra Night Show.

Bogăția lui Irinel Columbeanu nu se limita doar la o vilă impunătoare. El a fost un pasionat colecționar de artă, decorând-o cu opere de valoare semnificativă. Colecția sa includea tablouri și sculpturi unice, multe dintre ele având o prețuire de milioane de euro. O singură sculptură din colecția sa se spune că valorează peste 200.000 de euro.

Irinel Columbeanu nu a beneficiat încă de recalcularea pensiilor, însă așteaptă cu nerăbdare decizia.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

`
`
BZI - Editia Digitală - pdf
11 octombrie 2024
11 octombrie 2024