Prima pagină » Cancan ultimă oră » Ce a spus Dinu Maxer despre părinții Deei, la câteva zile de la divorț. Le-a transmis un mesaj în direct!

Ce a spus Dinu Maxer despre părinții Deei, la câteva zile de la divorț. Le-a transmis un mesaj în direct!

05 apr. 2023, 20:59,
în Cancan ultimă oră

Dinu și Deea Maxer au divorțat în urmă cu câteva zile, dar au în continuare o relație bună, bazată pe prietenie și respect. Deși nu mai locuiesc împreună, cei doi se văd destul de des, dat fiind faptul că trăiesc în același bloc.

Au luat această decizie pentru binele copiilor, iar acum reușesc să se înțeleagă de minune în privința custodiei. Ba mai mult, se pare că și părinții Deei îi ajută atunci când au nevoie și când programul încărcat le pune bețe-n roate, pentru a se ocupa de cei mici. O recunoaște chiar Dinu, care a ținut să le transmită un mesaj public foștilor socri.

Ce a spus Dinu Maxer despre părinții Deei

Dacă pentru unele cupluri divorțul se termină cu scandal, în cazul Deei și al lui Dinu Maxer lucrurile au stat total diferit. Cei doi au hotărât să pună pe primul loc copii, astfel că s-au gândit la o soluție care să nu le creeze prea mult disconfort micuților și au cumpărat două apartamente în același bloc.

Acum băiețelul locuiește la tatăl lui, iar fetița la mamă, dar se văd zilnic și petrec destul de mult timp împreună. Iar în unele situații, spune Dinu, copiii chiar stau împreună zile întregi, mai ales când unul dintre părinți trebuie să plece în deplasări, în interes profesional.

Așa s-a întâmplat și de curând. Artistul a călătorit în Franța pentru un proiect la care lucrează, iar micuții au rămas la Deea. Dinu mărturisește că și părinții fostei sale soții îi ajută în aceste cazuri, iar pentru asta nu poate decât să le fie recunoscător:

„În Franța am venit la invitația prietenului meu, avem un proiect comun despre artă și tradițiile medievale, în care, evident, încercăm să valorificăm simbolul nostru național și pentru asta am creat deja un proiect muzical.(…) Sunt singur venit aici, pe Coasta de Azur, avem tutelă comună asupra copiilor.

Am întrebat-o (n.r. pe Deea) dacă se poate ocupa de el (n.r. de fiul lor), evident răspunsul a fost afirmativ, așadar nopțile astea a stat la ea. S-a mai dus și sus să se joace (n.r. în apartamentul unde locuiește cu tatăl lui), are acolo stația de jocuri, dar una peste alta Deea l-a supravegheat. Nu singură, alături de părinții ei, cărora le mulțumesc”, a declarat Dinu Maxer, în emisiunea lui Cristi Brancu.

Dinu Maxer a vorbit și despre cum au decis să gestioneze el și Deea schimbarea din viața

Dinu Maxer a vorbit și despre cum au decis să gestioneze el și Deea schimbarea din viața lor în plan profesional. Artistul spune că divorțul nu le-a afectat colaborarea și că vor apărea în continuare împreună la evenimente.

„Noi ne-am despărțit, dar nu ne-am certat. Din punct de vedere artistic continuăm colaborarea, chiar avem vreo cinci evenimente în viitorul apropiat împreună, și mai mult, este vorba despre show-urile noastre, prezentări de evenimente, celebrul show oriental al Deei, iar în legătură cu partea de marketing, evident, este una dintre realizările noastre, cum au vuit toate ziarele, în ultimul timp. Una dintre realizările noastre și ar fi păcat să punem stop unei astfel de activități, care a prins foarte bine și continuăm, după cum spuneam, acest lucru”, a mai spus Dinu Maxer, în emisiunea amintită.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *