Prima pagină » Actualitate » Ce a scris în mesajul de adio poliţista din Mehedinţi care s-a împuşcat în cap cu pistolul din dotare – FOTO

Ce a scris în mesajul de adio poliţista din Mehedinţi care s-a împuşcat în cap cu pistolul din dotare – FOTO

20 ian. 2022, 11:16,
în Actualitate

Adela Loredana, poliţista care s-a împuşcat în cap cu arma din dotare în baia gării din Strehaia avea 25 de ani şi era căsătorită din septembrie 2021 tot cu un polițist. Potrivit presei locale, tânăra era diagnosticata de o perioadă îndelungată de depresie, iar apropiații ar fi încercat să o ajute, însă în zadar.

De precizat faptul că unul dintre prietenii tinerei a făcut mărturii despre biletul de adio pe care i l-a transmis poliţista soțului său.

Adela Loredana s-a împuşcat în cap. Poliţista din Mehedinţi a lăsat un mesaj de adio

Agentul de poliţie Adela i-ar fi lăsat un mesaj lui Sorin, soțului ei, înainte de a se sinucide. Aceasta i-a spus că îl iubește și regretă că trebuie să facă acest gest, dar nu are de ales. După aceea, ea și-a închis telefonul mobil și a plecat în baia din gară unde şi-a pus capăt zilelor.

Bărbatul a apelat-o imediat după, însă Adela Loredana nu i-a răspuns. În cauză, bărbatul i-a anunțat imediat pe colegii săi care au pornit în căutarea ei, dar care au găsit-o într-o baltă de sânge.

„În această dimineață, Adela i-a trimis un mesaj de adio lui Sorin spunându-i că îl iubește și că îl roagă să o ierte pentru ce va face, însă nu vede altă ieșire din depresie. Sorin a sunat-o imediat înapoi, însă Adela își închisese telefonul. După aceea Sorin l-a sunat pe șeful Adelei și l-a rugat să verifice unde se afla Adela. Nu a fost nicio discuție telefonică cu Sorin înainte”, a spus prietenul Adelei.

Poliţista din Strehaia, găsită de colegi într-o baltă de sânge. S-a sinucis

Tânăra poliţistă, în vârstă de 25 de ani, ar fi intrat în tura de serviciu, iar ieri dimineaţa, în jurul orei 09.40, a intrat în baia gării din Strehaia. Mai multe persoane au auzit zgomotul provocat de focul de armă şi au intrat în toaletă, acolo unde au găsit-o pe tânără împuşcată în cap şi plină de sânge. Martorii au sunat de urgenţă la numărul unic de urgenţă 112, iar la faţa locului a ajuns în scurt timp un echipaj medical. Din păcate, cadrele medicale nu au mai putut face nimic pentru a-i salva viaţa tinerei care s-a împuşcat în cap cu arma din dotare.

„La data de 19 ianuarie a.c., ora 09.42, Inspectoratul de Poliție Județean Mehedinți a fost sesizat, prin apel 112, de un polițist din cadrul Poliției Transporturi Strehaia, cu privire la faptul că un agent de poliție, de 25 de ani, ajutor șef de post la Poliția Transporturi Strehaia, s-a împușcat în cap, cu arma din dotare, în baia gării Strehaia.

Aceasta a intrat în serviciu la ora 08.00. Era promoția 2018 a Școlii de Agenți de Poliție Vasile Lascăr Câmpina, iar ultimul aviz psihologic a fost primit în anul 2020. La fața locului, s-a deplasat o echipă de cercetare, pentru a stabili toate împrejurările producerii evenimentului”, se arată într-o informare a Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Mehedinţi.

Reamintim faptul că aceasta este a doua poliţistă care îşi pune capăt zilelor cu pistolul din dotare, în această lună. La începutul lunii, o altă poliţistă, din Braşov, s-a sinucis în acelaşi mod, în apartamentul său. Ca şi în cazul de faţă, poliţista de la Braşov ar fi avut anumite probleme în familie.

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *