Prima pagină » Cancan ultimă oră » Ce a răspuns Elena Udrea când a fost întrebată dacă a fost iubita lui Traian Băsescu

Ce a răspuns Elena Udrea când a fost întrebată dacă a fost iubita lui Traian Băsescu

08 apr. 2022, 19:16,
BZI.ro, în Cancan ultimă oră

Elena Udrea, fostă șefă a Cancelariei Prezidențiale în perioada 2004-2005, când Traian Băsescu era președinte, a fost primul invitat al lui Denise Rifai, în noua ei emisiune de la Kanal D, „40 de întrebări cu Denise Rifai”.

Pentru că de-a lungul anilor au apărut tot felul de zvonuri legate de o posibilă idilă între Elena Udrea și Traian Băsescu, Denise Rifai a întrebat-o direct pe invitata sa dacă a fost sau nu iubita președintelui.

Elena Udrea: „Traian Băsescu a fost cel mai important om din viața mea”

Elena Udrea a transmis că este o persoană cu foarte mult umor și a făcut o glumă pe acest subiect, însă a plătit scump pentru ea. Aceasta a mai transmis că Traian Băsescu a fost cel mai important om din viața ei și tot ce a realizat în viață, a fost cu ajutorul fostului președinte.

„Nu. Eu sunt o persoană foarte glumeață. Nimeni nu își dă seama cât umor am și, de multe ori când fac o glumă, oamenii se uită la mine și se gândesc: Ce a vrut să spună cu asta? Am făcut o glumă pentru care am plătit scump. Atâta lume a interpretat răspunsul meu și a fost atât de nepotrivit răspunsul, încât mi-a părut rău că am făcut gluma respectivă. Traian Băsescu a fost cel mai important om din viața mea, după părinții mei”, a declarat Elena Udrea.

Elena Udrea: „Sunt fericită că am avut ocazia să fiu discipolul lui Traian Basescu”

Cât despre relația pe care o are cu Traian Băsescu, Elena Udrea a spus că este una de încredere, un parteneriat și a crescut politic alături de acesta, dar nu este vorba despre o relație de iubire.

„Pentru că tot ce am realizat eu în cariera mea politică, am realizat datorită președintelui Traian Băsescu. Deci este cel mai important om din viața mea, dar relația a fost una extraordinară, de mare încredere, un parteneriat extraordinar, sunt fericită că am avut ocazia să fiu discipolul lui Traian Basescu, să cresc politic cu Traian Băsescu, însă asta a fost tot”, a spus Elena Udrea.

În 2015, Adriana Săftoiu a declarat despre Elena Udrea că stătea mereu „cu fundul pe biroul președintelui”. Elena Udrea a ținut să clarifice și acest aspect și a transmis la vremea respectivă că nu și-ar fi permis să facă acest lucru.

„Nu mi-aș fi permis să stau cu fundul pe biroul președintelui pentru că îmi doream să mă întorc acolo, în biroul ăla, ca președinte. Aveam prea mare respect pentru biroul ăla ca să mă așez cu fundul pe el. Și am prea mare respect pentru familia președintelui ca să îmi permit să stau în fustă scurtă pe biroul lui Traian Băsescu. Exclus ca vreodată să fi stat în fustă scurtă pe biroul președintelui”, a mai spus ea, în aceeași emisiune de la Kanal D.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *