Prima pagină » Titlurile zilei » Ce a rămas după moartea frumoasei avocate Monica Cioată: o cruce albă, două candele și două flori uscate. Nici până acum nu este clar. S-a sinucis sau a fost omorâtă iubita avocatului Sebastian Felecanu?

Ce a rămas după moartea frumoasei avocate Monica Cioată: o cruce albă, două candele și două flori uscate. Nici până acum nu este clar. S-a sinucis sau a fost omorâtă iubita avocatului Sebastian Felecanu?

15 nov. 2021, 02:00,
Sorin Pavelescu, în Titlurile zilei

A trecut aproape jumătate de an de când avocata Monica Cioată a murit, asta după ce a căzut de la etaj. Deși au trecut luni întregi, anchetatorii încă nu au reușit să facă lumină în acest caz. Încă de la început au fost luate în calcul două variante, crima sau sinuciderea, însă niciuna dintre ele nu s-a conturat pe deplin, cel puțin deocamdată

Două candele, două flori uscate și o cruce albă într-un colț din cimitirul orașului Târgu Frumos mai amintesc astăzi de Monica Cioată, tânăra avocată care s-a stins în urmă cu aproape 6 luni la Iași. Despre Monica Cioată s-a vorbit mult, s-au căutat explicații și toți cei care au cunoscut-o au încercat să afle ce s-a întâmplat. Până acum nu s-a făcut lumină. Cert este că, în luna iunie a acestui an, Monica Cioată a murit după ce a căzut de la un geam din apartamentul deținut de iubitul ei, avocatul Sebastian Felecanu.

S-a spus că tânăra care era însărcinată ar fi suferit de depresie și s-ar fi aruncat de la etaj după o discuție cu Felecanu, însă tot după incident erau voci care spuneau că Felecanu ar fi aruncat-o. Nimic nu era clar și nici acum nu este. Ancheta pare că bate pasul pe loc, însă surse judiciare au precizat că totul este în lucru. Anchetatorii au cerut mai multe expertize pentru a afla ce s-a întâmplat. O parte dintre răspunsuri le-au obținut, iar altă parte încă este așteptată.

Cum a murit avocata Monica Cioată

Pe 19 iunie 2021, autoritățile au fost anunțate printr-un apel la 112 cu privire la faptul că o tânără, avocata Monica Cioată, a ajuns pe caldarâm, după ce a căzut de la etajul 6 al unui bloc din zona Târgu Cucu. La fața locului s-au prezentat echipaje medicale și de Poliție. Din nefericire, medicii ieșeni nu au mai putut face nimic altceva pentru tânăra avocată, decât să declare decesul. Ulterior, trupul neînsuflețit al tinerei a fost transportat la Institutul de Medicină Legală din Iași, pentru efectuarea necropsiei. Tot la IML a ajuns mai târziu și avocatul Sebastian Felecanu. De altfel, oamenii legii au deschis atunci un dosar penal pentru ucidere din culpă (moarte suspectă). Totodată, avocatul ieșean Sebastian Felecanu a fost audiat de către anchetatori. Asta, după ce apartamentul său a fost sigilat de oamenii legii.

La înmormântarea tinerei au participat colegii acesteia

După efectuarea necropsiei de către medicii legiști ieșeni, tânăra Monica Cioată a fost înhumată în cimitirul din localitatea Târgu Frumos. La înmormântarea avocatei au participat și colegi de-ai acesteia, din cadrul Baroului Iași. Astfel, rude, colegi și prieteni s-au adunat pentru a o conduce pe ultimul drum pe frumoasa avocată Monica Cioată. Trebuie precizat faptul că avocata ieșeană era însărcinată în momentul producerii tragediei. De asemenea, potrivit vecinilor din blocul respectiv, ea și iubitul ei, avocatul Sebastian Felecanu, s-ar fi certat cu câteva minute înainte ca tânăra să moară zdrobită de asfalt. Din acest motiv, nu se știe cu certitudine dacă a fost vorba despre un accident, un suicid sau despre o eventuală crimă în acest caz.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *