Prima pagină » Cancan » Ce a putut spune Mihaela Borcea despre divorțul de Cristi Borcea! “A fost o perioadă plină de provocări”

Ce a putut spune Mihaela Borcea despre divorțul de Cristi Borcea! “A fost o perioadă plină de provocări”

07 mart. 2024, 09:56,
în Cancan

Mihaela Borcea a făcut o schimbare majoră în viața ei după divorțul de Cristi Borcea, acum mai bine de 13 ani. Timp de peste două decenii, cei doi au investit în afaceri de succes și s-au concentrat pe obiectivele lor cu toată dedicarea.

La vârsta de 54 de ani, fosta parteneră a omului de afaceri poate afirma că a reușit să-și atingă obiectivele în viață, având succes atât în plan personal, cât și profesional.

Femeia privește înapoi în timp cu seninătate, acceptând toate alegerile făcute, fie ele deliberate sau nu. Deși viața i-a adus în cale obstacole și provocări, ea a găsit mereu tăria de a le depăși singură, descoperind soluții prompte la problemele neprevăzute.

Mihaela Borcea, despre divorțul de Cristi Borcea

Căsătoria Mihaelei cu Cristi Borcea a fost o aventură tumultoasă, marcată de o paletă largă de experiențe, de la cele mai fericite la cele mai dificile. Pe parcursul mariajului, au traversat momente tensionate și au fost nevoiți să depășească numeroase provocări, culminând cu divorțul. Deși relația lor era extrem de tensionată la acea vreme, în prezent situația este complet diferită.

Mihaela și Cristi Borcea dau dovadă o colaborare exemplară atât pe plan profesional, cât și în ceea ce privește creșterea și educația copiilor lor.

„Căsnicia mea cu Cristi Borcea a fost o perioadă plină de provocări, dar și de oportunități. Am reușit să construim împreună un imperiu. Divorțul de Cristi Borcea, de acum aproape 13 ani, a reprezentat o schimbare radicală în viața mea.

După aceasta, am preluat controlul vieții mele și am pornit pe un nou drum. Despărțirea după 23 de ani nu a fost ușoară, dar am depășit această etapă cu determinare și am privit către viitor. Relația cu Cristi Borcea s-a îmbunătățit pe parcursul timpului, concentrându-ne asupra co-parentingului și oferindu-ne sprijin reciproc în procesul de creștere a copiilor noștri.”, a spus Mihaela Borcea, conform Viva.

În ce relații se află cu Valentina Pelinel și Alina Vidican?

Alina Vidican, Valentina Pelinel și Mihaela Borcea au un punct comun semnificativ, au fost sau sunt îndrăgostite, la momente diferite, de același bărbat, Cristi Borcea. Chiar dacă legătura sentimentală s-a încheiat, afaceristului i-au rămas mereu relațiile profesionale cu femeile din trecutul său.

În această situație, Mihaela Borcea a declarat că menține o relație respectuoasă cu celelalte femei care au fost sau sunt încă căsătorite cu fostul său soț.

„Relația cu Alina Vidican și Valentina Pelinel este una cordială, bazată pe respect reciproc.”, a mai spus Mihaela Borcea, conform aceleiași surse.

Mihaela Borcea a divorțat de Cristi Borcea acum mai bine de 13 ani dar relația lor a rămas una apropiată.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

BZI - Editia Digitală
19 august 2024
19 august 2024