Prima pagină » Cultural » Ce a putut să spună Lili Sandu despre Florin Piersic. Colegii de platou au rămas fară cuvinte

Ce a putut să spună Lili Sandu despre Florin Piersic. Colegii de platou au rămas fară cuvinte

13 iul. 2023, 15:04,
în Cultural

Lili Sandu și colegii ei au fost invitați în emisiunea lui Măruță, acolo unde au discutat, au râs, dar au trecut și la lucruri mai serioase, cum ar fi jocul sosurilor iuți. Dea ceastă dată, jocul și-a schimbat puțin regulile și dinamica, pentru că întrebările la care au trebuit să răspundă fiecare în parte au fost puse chiar de ei, nu de Cătălin.

Fiecare a scris pe foaie, pentru colegi, câte două întrebări. Când i-a venit rândul lui Lili să răspundă la una dintre întrebările puse de Bogdan Ciudoiu, ea a spus numele lui Florin Piersic, lăsând pe toată lumea uimită, având în vedere că se știu foarte bine „natura” și nuanțele întrebărilor din acest joc. Generoasă din fire, Lili Sandu a mai oferit un nume, și anume pe cel al Sebastian Stan.

După ce toți au rugat-o să citească întrebarea, Lili a acceptat, în cele din urmă, să spună că pe hârtie stătea scrisă următoarea propoziție: „Care este cel mai sexy bărbat din România?”.

Ce a putut să spună Lili Sandu despre Florin Piersic

Dacă în prima instanță colegii de platou nu au înțeles răspunsul lui Lili Sandu, aceasta explicat ulterior că a ales numele lui Florin Piersic pentru că, în concepția sa, a fi sexy înseamnă a fi inteligent. Pentru a satisface, totuși, curiozitatea colegilor ei, a mai oferit un nume de bărbat pe care îl consideră atrăgător, acesta fiind nimeni altul decât Sebastian Stan.

Cătălin Măruță: „Lili, trebuie să răspunzi la întrebarea pusă de Bogdan.”
Lili Sandu: „Florin Piersic.”
Cătălin Măruță: „Junior?”
Lili Sandu: „Nu! Florin Piersic. Da! Dar, stai, că nu ne uităm… depinde ce înțelegi tu prin asta (n. red râde)”
Bogdan Ciudoiu (către Cătălin Măruță): „Vezi că nu a trebuit să adaug? Ai fi zis că o să zică Silviu (n red.

Silviu Țolu, partenerul ei)”

Lili Sandu: „Păi ați spus în afară de Silviu”, a fost reacția lui Lili Sandu, înainte ca întrebarea să fie citită pe post.”

Lili Sandu: „A, dar stai mă! Dacă este doar la origine român? Nu e în România, e plecat. Am uitat cum îl cheamă, e un actor care joacă…”

Shurubel: „Sebastian Stan.”

Lili Sandu: „Da, Sebastian Stan. Am zis Florin Piersic pentru că… da. (n. red citește întrebarea) Care este cel mai sexy bărbat din România? Am zis Florin Piersic pentru că fiecare înțelege sexy prin… eu înțeleg sexy prin inteligență, dar am zis că ziceți că mă duc prea departe, am zis să vă dau două variante. Sunteți mulțumiți?”, a fost reacția lui Lili Sandu, după ce a dezvăluit întrebarea la care a răspuns cu numele lui Florin Piersic.

Lili Sandu, mărturisiri surprinzătoare despre copil

Dincolo de realizările deosebite pe plan profesional, Lili Sandu se declară o femeie împlinită. Frumoasa vedetă are un băiețel împreună cu Silviu Țolu, bărbatul care i-a cucerit inima cu mulți ani în urmă. Deși cei doi formează un cuplu fericit și longeviv, Lili Sandu și Silviu Țolu nu au făcut marele pas până acum, chiar dacă s-au gândit de câteva ori la căsătorie.

Lili Sandu se bucură din plin de viața de familie la vârsta de 43 de ani și are doar cuvinte de laudă când vine vorba de fiul ei, Thomas Jay. Vedeta a dezvăluit recent cum se descurcă în rolul de mamă și de la ce pornesc certurile cu partenerul ei de viață, Silviu Țolu.

„La noi, în cuplul nostru, noi ne luăm de la copil. Adică, tot timpul avem… așa… idei. Nu suntem pe aceeași lungime de undă. Ne luăm de la copil și din nimicuri, practic, că ne bufnește râsul după aceea (…) Chiar dacă știu că nu are dreptate, tocmai pentru a aplana discuția, las de la mine, dar la un moment dat se întâmplă să se strângă atât de multă frustrare și să izbucnesc: „Stai puțin, că nu mai pot!”, a declarat aceasta.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *