Prima pagină » Cancan » Ce a putut să spună Dani Oțil despre Anna Lesko. Reacția soției sale, Gabriela Prisăcariu

Ce a putut să spună Dani Oțil despre Anna Lesko. Reacția soției sale, Gabriela Prisăcariu

05 feb. 2024, 12:33,
în Cancan

Dani Oțil a povestit cum reacționează soția lui, atunci când aude poveștile sale spuse public în diferite interviuri cum s-a întâmplat și cu Anna Lesko. Dani Oțil este un individ iubit și admirat de mulți români, deoarece a fost prezent pe micile ecrane de mulți ani și a reușit să câștige o mare bază de fani în timpul carierei sale. Fanii îl susțin în orice moment și în orice situație.

De asemenea, prezentatorul TV a câștigat afecțiunea admiratorilor săi prin carismă și prin faptul că a fost întotdeauna sincer și transparent în interviurile și emisiunile la care a fost invitat de-a lungul timpului.

Ce a putut să spună Dani Oțil despre Anna Lesko

Astfel, Dani Oțil a fost întotdeauna înzestrat cu povești care au provocat reacții în rândul fanilor săi, dar nu a ezitat niciodată să le împărtășească cu aceștia.

Într-un interviu recent, prezentatorul TV a fost întrebat dacă soția sa este geloasă atunci când aude poveștile sale. Dani Oțil a oferit un răspuns surprinzător, amintindu-și de câteva cuvinte pe care Anna Lesko i le-a spus în trecut și după care Gabriela Prisăcariu se inspiră.

„Soția mea e un om inteligent, că de aia am luat-o, dar trebuie să înțeleagă că am 12 ani de viață în fața ei, deci o experiență bogată. Pe mine m-a învățat Anna Lesko o vorbă când făceam glume la televizor că este feblețea mea. Într-o emisiune, Răzvan îi zice > Și Anna, care e bun profesionist, noi am avut o prietenie și am colaborat mult la TV pe tema asta, a fost o poveste frumoasă inventată, m-a luat așa de obraz și a zis > și soția a preluat vorbele astea. Dar da, ultima oară, și ea și alte soții ne-au întrebat, în grup, dacă avem trecute în telefon femei cu nume de service auto.”, a spus Dani Oțil, pentru Cancan.ro.

Dani Oțil, bârfit de Andra și Măruță

Dani Oțil a fost bârfit de Andra și Măruță, la un restaurant. Matinalul de la Antena 1 a povestit cum a fost luat în vizor de Andra și Cătălin Măruță, în timp ce se afla în același restaurant alături de Mihaela Rădulescu, cu mult timp înainte de a se căsători cu Gabriela Prisăcariu.

Prezentatorul matinalului de la Antena 1 Dani Oțil a povestit la un podcast cum a fst bârfit de Andra și Cătălin Măruță. Atunci forma un cuplu cu Mihaela Rădulescu și a avut loc un episod neplăcut într-un cunoscut restaurant din București.

„Eram pe Decebal, la un restaurant, poate odată într-un podcast la Măruță mă întreabă despre asta… Bă, și fii atent: toată lumea știa restaurantul Decebal, de pe Decebal. Eu eram aici, și Măruță cu Andra o masă lângă. Erau deja împreună de ceva timp, și ne-am salutat așa, de la distanță. Mie nu-mi plac apropierile astea tip găini… Mie nu-mi plac apropierile astea în general, nu sunt un om foarte fizic“, a povestit Dani Oțil.

Recent, Dani Oțil a făcut publică o discuție pe care a avut-o cu Anna Lesko.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *