Prima pagină » National » Ce a putut să spună Dana Budeanu, după ce Nicușor Dan a câștigat al doilea mandat. „Bucureștiul e o masă de spălați pe creier…”

Ce a putut să spună Dana Budeanu, după ce Nicușor Dan a câștigat al doilea mandat. „Bucureștiul e o masă de spălați pe creier…”

10 iun. 2024, 09:36,
în National

Dana Budeanu a reacționat vehement după ce Nicușor Dan a învins-o pe Gabriela Firea. Potrivit sondajului SOCIOPOL, Nicușor Dan va rămâne primarul Capitalei.

Candidatul susținut de Alianța Dreapta Unită a obținut un nou mandat de primar general al Capitalei, cu 47% din voturi.

Dana Budeanu, după ce Nicușor Dan a câștigat al doilea mandat

Gabriela Firea, candidatul PSD, a ocupat locul al doilea, cu 24% din voturi. În direct la România TV, Dana Budeanu a afirmat că Nicușor Dan a fost votat de „bucureștenii spălați pe creier„. Criticul de modă consideră că susținătorii actualului primar își bazează votul pe influența internetului.

“Votanții din București sunt niște nobiluți, suferă de nobilism, care votează de dreapta indiferent cine e de dreapta pentru că sunt spălați pe creier. La Cluj se votează de dreapta. Ăla așa cum e el, face lucruri. Ăla dacă nu făcea la Cluj ce-a făcut, nu mai ieșea niciodaă. În București, oamenii sunt fericiti cu sobolani, cu parcuri care cad pe ei, cu infrastructura 0, cu făcut nimic de când a plecat Firea pana azi. Asadar. Bucureștiul e o masă de spălați pe creier care votează de pe net.

Ăia sunt nobilii, eu nu am nicio problemă ca nu ma spăl cu săptămânile. Scorul PSD e unul mare, probabil după redistribuire va crește.

În țară, PNL s-a vazut ce a făcut singur de capul lui, la sectorul 1 s-a castigat pe alianță, la 2 inteleg ca a castigat Hopincă, 3 si 4 stim, la 5 asta e, mergem cu copilul si cu tata alături. Dacă le-a plăcut joaca ce să facem? Atitudinea PNL la București atat timp cat a existat această discutie ca va fi candidat coumun, iar PNL a ales sa mearga cu un candidat pierzător, ei sunt agățați acum ca o balama de PSD, ei merg târât.

În țară se votează altfel, la Timișoara, Constanța, Brașov, votantii sunt de o alta tipologie, în orase precum Cluj niciodata populatia nu ar fi votat un primar de dreapta dacă Boc ar fi avut performanta lui Nicușor”, a spus Dana Budeanu.

Ce spune Nicușor Dan

Nicușor Dan ar fi câștigat alegerile pentru Primăria Capitalei, după cum arată primele date exit-poll.

„O să fim la 50% rețea termică reabilitată. O să mai fie avarii, dar nu o să fie principala problemă a bucureștenilor. E un oraș mare”, a spus Nicușor Dan.

Întrebat care sunt principalele trei prioriăți pentru următorul său mandat, Nicușor Dan a explicat: „Traficul, 250 de noi tramvaie, reabilitarea liniilor și semaforizafrea inteligentă.”

Gabriela Firea a declarat, după anunțul rezultatelor la Primăria Capitalei că Sebastian Burduja, partenerul său de coaliție, a atacat-o în aparițile în presă, în loc să vorbească despre „neajunsurile actualului primar”.

„Am să-i reproșez doar candidatului lor la Primăria Capitalei, care în loc să prezinte un program pentru Capitală și să comunice ăn sens critic față de neajunsurile actualului primar, de dimineață până seara el avea o problemă doar cu mine, care eram parctic colega lui în coaliție. Nu acest lucru se stabilise la nivelul președinților de partid. Dar în viață, totul se decontează, nu rămân lucrurile așa”, a declarat Firea, vizibil afectată de scorul slab pe care l-a obținut.

După primele rezultate la alegerile locale din București, Dana Budeanu a avut o reacție tranșantă la adresa bucureștenilor și a primarului Nicușor Dan care se află la al doilea mandat.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

`
`