Prima pagină » Cancan » Ce a putut să îi spună mama lui Cătălin Bordea înainte să moară!? Artistul și-a găsit puterea să vorbească despre asta

Ce a putut să îi spună mama lui Cătălin Bordea înainte să moară!? Artistul și-a găsit puterea să vorbească despre asta

01 feb. 2024, 09:47,
BZI.ro, în Cancan

Cătălin Bordea se află într-o profundă suferință după ce mama sa a încetat din viață. El trece printr-un moment extrem de dificil, deoarece mama sa, în vârstă de doar 55 de ani, a pierdut lupta cu o boală nemiloasă, respectiv cancerul.

Ce a putut să îi spună mama lui Cătălin Bordea înainte să moară

Cu toate acestea, tragedia a survenit într-un moment neașteptat, deoarece nimeni nu ar fi anticipat că ceva rău avea să se întâmple cu femeia. Căci, cu câțiva ani în urmă, Bordea a vorbit despre probleme de sănătate ale mamei sale, sugerând că aceasta se află într-o stare foarte bună din punct de vedere medical.

„Mama mea a trecut printr-o perioadă îngrozitoare fără să își piardă zâmbetul de pe buze, fără să se plângă și fără să deranjeze pe nimeni. Și această stare a ajutat-o în proporție de cincizeci la sută să fie bine.

Culmea e că după tot ce a îndurat, mama mea a făcut o glumă și am râs din tot sufletul amândoi. Mi-a zis: «Cătăline, am o veste proastă și una bună. Aia proastă e că în urma chimioterapiei mi-a căzut părul și aia bună e că acum semănăm leit»”, a spus comediantul în anul 2017.

Boala mamei sale a recidivat anul trecut

Din păcate, mama lui Cătălin Bordea a aflat anul trecut că boala nemiloasă a revenit, iar această veste a fost un șoc pentru comediant, care a aflat despre asta imediat după ce s-a întors din America. Cu toate acestea, Bordea a declarat în acel moment că face tot posibilul să fie puternic și să depășească cu succes această încercare grea de la viață.

„Tot ce pot să spun momentan e că am avut un an greu. M-am întors din America cu niște experiențe extraordinare, dar foarte obosit. Probleme personale mari. Mama panicată că i-a recidivat cancerul. Însă încerc să mă țin conștient și lucid pentru că am niște responsabilități.

Față de mine, de prietenii care îmi sunt alături și fața de șansa pe care am primit-o de la viață. Dacă cedez și mă anesteziez cu vicii sau alte prostii înseamnă ca am plecat din Botoșani degeaba. Sunt oameni care au greutăți mult mai mari și le duc cu demnitate”, spunea Cătălin Bordea pentru cancan.ro.

Din nefericire pentru comediant, sfârșitul anului trecut și începutul acestui an nu au fost tocmai bune. Divorțul de Livia l-a afectat grav, iar când părea că își revine o altă tragedie l-a lovit. Mama lui Cătălin Bordea s-a stins din viață după o lungă luptă cu o boală incurabilă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *