Prima pagină » Cancan » Ce a primit o clientă după ce a comandat un palton de 87 de euro de pe internet

Ce a primit o clientă după ce a comandat un palton de 87 de euro de pe internet

19 oct. 2022, 08:57,
BZI.ro, în Cancan

O femeie a comandat un palton, de pe un site de îmbrăcăminte, dar când i-a ajuns coletul acasă, s-a trezit cu o „surpriză” ce a șocat-o. Iată cum arăta, de fapt, produsul în realitate.

Macey Murray a avut parte de un adevărat șoc. Femeia a ales să facă mici cumpărături, pentru sezonul rece și a ales modalitatea cea mai ușoară, aceea de a comanda de pe un site de îmbrăcăminte. Așa s-a decis să-și comande un palton ce i-a atras, în mod special, atenția. Nu a stat prea mult pe gânduri și după ce a analizat haina, prin prisma pozelor de pe site, a decis să o cumpere.  Nu s-ar fi gândit o clipă că la deschiderea coletului va avea parte de o adevărată surpriză.

Ce a primit tânăra după ce a comandat un palton

Tânăra obișnuiește să cumpere mai multe piese vestimentare de pe internet, pentru că este o iubitoare a modei. De această dată, la deschiderea coletului, Macey a avut parte de un șoc ce a făcut-o să plângă.

Produsul pe care îl comandase nu arăta absolut deloc așa cum era prezentat pe site. Mai exact, ceea ce a primit arăta ca o rochie lungă și largă, iar materialul era total diferit. Mai mult decât atât, haina era de culoare bej, iar în realitate avea culoarea maro închis.

Femeia a împărtășit întreaga experiență pe rețelele de socializare, pentru a vedea și alți utilizatori paltonul „minunat”. Aceasta a recunoscut că a plâns la deschiderea coletului și nu s-a așteptat nici o clipă că ar putea primi un alt produs în locul celui comandat.

„Acesta este un semn pentru a ne opri din a comanda de pe site-uri”, a declarat Macey Murray, potrivit Daily Star. 

Ce a pățit Andrei Ciobanu când a vrut să își facă comandă la o pizza

Andrei Ciobanu și-a comandat o pizza și, când a primit telefonul de la livrator a ieșit în fața ușii. Băiatul cu pizza era, însă, de negăsit. Comediantul l-a resunat și, i-a explicat unde trebuie să ajungă, dar, livratorul i-a spus că nu poate intra pe strada sa, din cauza unei bariere.

„Azi mi-am comandat pizza cu livrare la domiciliu. Am fost naiv, am crezut că va fi ușor:

– Alo, bună ziua, sunt băiatul de la pizza. Am ajuns.

– Păi eu sunt chiar în fața ușii de la intrare și nu vă văd.

– Aaa, păi sunt la barieră…

– Așa…

– Deci cum facem? m-a întrebat el senin.

– Păi în principiu, dumneavoastră veniți la mine la ușă, iar eu vă plătesc pizza, cred că așa merge treaba, nu?

– Nu am cum să vin că nu mă lasă să trec de barieră.

– Dacă îi arătați buletinul, vă lasă”, a spus Andrei Ciobanu pe Facebook.

Băiatul cu pizza a insistat că nu poate să procedeze cum i s-a explicat, așa că Andrei a mers el, la bariera respectivă. După ce a pus mâna pe mult râvnita pizza, comediantul a observat că îi lipsește sucul comandat, care, se pare, rămăsese în mașina angajatului.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *